In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Utbildningsadministratör till internationellt bolag

Konfidentiell Stockholm

Till vår kund som är en stor internationell aktör söker vi en utbildningsadministratör för ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals. Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt och uppdraget beräknas pågå till och med januari 2019. Tjänsten är på heltid och rollen är placerad i Nacka.

Ditt uppdrag
I rollen som utbildningsadministratör så tillhör du ett team som arbetar med kompetensutveckling. Du kommer att arbeta med ett stort globalt projekt och kommer främst arbeta i systemet Cornerstone. Exempel på arbetsuppgifter är b la:
  • Administrera utbildningar i kundens utbildningsplattform, både lärarledda kurser och e-Learnings
  • Ta fram statistik med hjälp av kundens Learning Management System(LMS)
  • Praktiska arrangemang gällande utbildningar (boka lokaler, beställa lunch och fika etc.)
  • Bidra med stöd och hjälp i LMS för medarbetare, chefer och HR
  • Ha kontakt med både externa leverantörer och interna kollegor för att planera och delvis driva utbildningsinsatser
Din bakgrund
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med utbildningsadministration, gärna från en större organisation. Det är meriterande om du har en relevant akademisk utbildning samt om du tidigar arbetat i Cornerstone eller annat LMS (Learning Management System). Du är van användare av Office-paketet. Vidare ser vi att du är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift.

För att blir framgångsrik och axla ditt uppdrag på bästa sätt ser vi gärna att du är en initiativtagande person. Du kan hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt som du lyckas att skapa struktur i ditt arbetssätt. Du kan vara självgående i ditt arbete men även vara en god teamspelare. Du är dessutom serviceinriktad och utrustad med en god förmåga att självständigt prioritera ditt arbete.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Johanna Karlsson, johanna.karlsson@wise.se och Konsultchef Stephanie Grammenidis, stephanie.grammenidis@thepace.se

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna ofta snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Källa:

267 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten