In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Varuflödesplanerare till varuhuskedja i Stockholm

Konfidentiell Stockholm

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain-verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

För vår kunds räkning söker vi en Varuflödesplanerare till ett konsultuppdrag om minst sex månader till ett företag inom detaljhandeln med placering i norra Stockholm. Är du en pragmatisk problemlösare som triggas av förändringsarbete ger dig detta uppdrag stora chanser att påverka och utvecklas i din yrkesroll. För rätt person finns möjligheter att erbjudas en tillsvidareanställning efter avslutat uppdrag

Rollen
I rollen som Varuflödesplanerare handlar din vardag dels om att säkerställa en god tillgänglighet i företagets varuhus, dels om att ge service till kunder och säkerställa åtaganden från leverantörer.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår ett operativt ansvar för påfyllnad av varor till varuhus och centrallager. Du ansvarar för optimering, utförande och effektivisering av produkttillgänglighet. Du ansvarar även för styrparametrarna i varuförsörjningssystemet. I ditt uppdrag ingår också att ge god support och service till varuhus och du kommer att samarbeta med kategorichefer vad gäller revidering av sortiment, kampanjer och leverantörsuppföljningar. I rollen får du även ansvara för och delta i mindre och större förändringsinitiativ.

Din bakgrund
För att lyckas i uppdraget har du en akademisk examen eller annan relevant erfarenhet inom logistik. Du har även några års arbetslivserfarenhet från varuflödesoptimering och inköpsnära arbetsuppgifter. Du har också erfarenhet av att jobba med autopåfyllnadssystem och prognosarbete och har goda kunskaper inom MS Officepaketet, främst Excel. Du har en pedagogisk förmåga och en serviceinriktad inställning. Som person är du ansvarsfull och lösningsorienterad med stort intresse för förändringsarbete. Rollen kräver också goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt.

Ansökan
Hantering av ansökningar sker löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag. Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/ Sista ansökningsdag är 31 oktober 2019. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070-786 80 99.

Sökord: varuflödesplanerare, replenishment planner, byggvaror, detaljhandel, varuförsörjning, varuflödesoptimering, varuhus,

Källa:

226 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten