In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Konsumenternas Försäkringsbyrå söker specialist inom personförsäkring

Konsumenternas Försäkringsbyrå Stockholm

Vill du göra skillnad för Sveriges konsumenter inom försäkring?

Konsumenternas Försäkringsbyrå är en stiftelse som ger konsumenter vägledning i försäkrings- och pensionsfrågor. Våra huvudmän är Konsumentverket, Finansinspektionen och Svensk Försäkring.

Vi söker nu en driven och mångfacetterad specialist med kunskap inom personförsäkring och/eller personskador som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vårt kontor ligger i Garnisonen på Karlavägen i Stockholm och vi är idag 13 medarbetare.

Arbetsuppgifter
Arbetet innefattar vägledning till konsumenter per telefon och mejl samt löpande arbete med vår informativa webbplats (www.konsumenternas.se) som innehåller försäkringsjämförelser och annan information. Du kommer löpande ha kontakt med försäkringsbolag, våra huvudmän och massmedia. I rollen ingår också att delta i olika projektarbeten, hålla presentationer e t c.

I din roll kommer du att arbeta brett men din huvudinriktning kommer vara personförsäkring.

Vem är du?
Eftersom vi är en liten byrå behöver vi alla vara flexibla och mångsidiga. Du är en strukturerad, resultatorienterad, engagerad och kreativ person med ett genuint intresse för människor och konsumentfrågor. Vi ser gärna att du är bekväm med att röra dig i olika IT-miljöer och har ett stort intresse för kommunikation. Naturligtvis vill vi också att du har erfarenhet av personförsäkring och/eller personskador, kanske som jurist eller på en produkt- eller skadeavdelning.

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna-Karin Baltzari Danfors på tfn 070-391 88 87. Anna-Karin är chef för byrån. Sista ansökningsdag är den 20 september 2019.

Vi kan lova dig ett utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor i en spännande organisation!

Källa:

288 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten