In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Speciallärare/specialpedagog till lågstadiet på Elundskolan

Köpings kommun västmanlands län

Ref.nr. 113/2016 BUN

Köpings kommun är med ca 25 500 invånare centrum i västra Mälardalen. Du når oss snabbt från närliggande städer tack vare goda pendlingsmöjligheter. Köpings kommun är miljöcertifierad och arbetar utifrån ledorden trevlig, trovärdig och tillgänglig.

På Elundskolan går 217 elever. Vi har ett 40-tal medarbetare som är organiserade i arbetslag med blandade yrkeskompetenser. Vår skola ligger i ett villaområde i nära anslutning till en skog. Det finns rika möjligheter till utomhuspedagogik vilket också är ett av skolans utvecklingsområden.

Arbetsuppgifter:
Ditt arbete som speciallärare/specialpedagog på lågstadiet innebär att planera och genomföra undervisningen efter läroplanens mål. Arbetet genomförs på organisation-, grupp- och individnivå. I arbetet ingår dokumentation, att ha en nära kontakt med elevernas föräldrar samt ansvar för skolans gemensamma arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har examen som speciallärare/specialpedagog. Du har god kännedom om Lgr 11 och övriga styrdokument och kan omsätta dessa praktiskt i det dagliga arbetet med eleverna. Du kan arbeta självständigt men ser samarbete som en självklar förutsättning för verksamhetens utveckling. Din elevsyn är positiv och du är tydlig i din ledarroll. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har en god kommunikativ förmåga.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet och erfarenhet inom yrket ses som meriterande.

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100 %
Arbetsplats: Elundskolan, Köpings kommun
Förvaltning: Barn-och utbildningsförvaltningen
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Månadslön, individuell lönesättning. Ange löneanspråk i din ansökan.

Välkommen med din ansökan, personligt brev och cv.

I våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (2000:873). Ytterligare information lämnas i samband med ev anställningserbjudande.
Sista ansökningsdag: 2016-09-23 


Upplysningar:
Roland Andersson
Rektor
Telefon: 0221-251 66

Fackliga upplysningar:
Lärarförbundet
Telefon: 0221-252 60

Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Källa:

1261 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten