In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Speciallärare till Nibble skolområde

Köpings kommun västmanlands län

Köpings kommun är med ca 25 800 invånare centrum i västra Mälardalen. Du når oss snabbt från närliggande städer tack vare goda pendlingsmöjligheter. Köpings kommun är miljöcertifierad och arbetar utifrån ledorden trevlig, trovärdig och tillgänglig.

Nibbleskolan tillhör Nibble skolområde och ligger nära skogsområden och Kristinelunds sportfält. På skolan finns grundskola för årskurserna 2 till 5 samt fritidshem. Prestigelöshet, humor och kollegialt lärande är några viktiga begrepp för oss. Vi prövar nytt, lär av våra misstag och ställer frågor. Vi hjälper varandra att gemensamt utveckla undervisningen. Nya medarbetare vittnar om hur väl mottagna de blivit. Glada skratt och humor bidrar till att vi trivs tillsammans och är trygga med varandra. Mälardalens högskola och Köpings kommun har utsett oss till en övningsskola. Vi tar regelbundet emot lärarstuderande, vilket bidrar till kompetensutveckling och inspiration. Se filmen som är en del av Barn och Utbildnings IT-plan: https://www.youtube.com/watch?v=N3gocUuD4ns

Arbetsuppgifter:
Leda det pedagogiska arbetet i skolans särskilda undervisningsgrupp. Dokumentation av elevernas kunskapsutveckling och utveckling i övrigt. Du samarbetar med vårdnadshavare och skolans elevhälsoteam samt ingår i ett arbetslag med grundskollärare och elevassistent.

Kvalifikationer:
Du är legitimerad lärare med examen som speciallärare. Du är en tydlig ledare i klassrummet och skapar goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. I arbetslaget bidrar du till utveckling av arbetssätt och metoder som leder till förbättrad undervisning. Du anpassar undervisningen utifrån elevers behov och intressen och skapar situationer där varje elev ges goda möjligheter att lyckas.

Anställningsform:
Tillsvidare

Omfattning:
Heltid

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Lön:
Individuell lönesättning, ange löneanspråk

Ansökan:
Välkommen med din ansökan, personligt brev och meritförteckning. Du ansöker via www.hrsupporten.se/koping.php Betyg och intyg lämnas vid en eventuell intervju.

I våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (2000:873). Ytterligare information lämnas i samband med eventuellt anställningserbjudande.

Sista ansökningsdag:
2016-10-14
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden

Upplysningar lämnas av:
Lars Fallqvist, rektor Nibble skolområde, mobil: 073-765 67 26
Erika Andersson, biträdande rektor Nibble skolområde, mobil: 073-699 51 11

Fackliga upplysningar lämnas av:
Susanne Öhman, Lärarförbundet, tel: 0221-256 01

Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varaktighet/Arbetstid 
Heltid
Tillsvidare 

Lön Postadress
Månadslön
Kristinelundsvägen 4
73185 KÖPING

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2016-10-14
Ange referens: 119/2016 BUN

Kontaktpersoner
Rektor Lars Fallqvist, 0221-25 628
Bitr rektor Erika Andersson, 0221-25 630
Fackliga kontaktpersoner
Facklig representant Lärarförbundet -, 0221-252 60

Källa:

1216 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten