In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Beredare till Kraftringen – Elkraft, Syd

Kraftringen Energi Ab Skåne

Kraftringen ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma i Skåne. Vi har cirka 300 000 energikunder och 500 medarbetare. Vi erbjuder lösningar inom el, värme, kyla, gas, fiber, entreprenad och andra energirelaterade tjänster. Du hittar oss alltid i närheten eller på www.kraftringen.se

Placeringsort: Eslöv, Klippan eller Lund

Ditt nya spännande jobb
Ditt uppdrag blir att på ett affärsmässigt sätt bereda specifika entreprenader inom Kraftringen Service verksamhetsområde. I dialog med projektledare och beställare är du ansvarig för framtagning av specifika beredningar i både mindre och större elnätsprojekt och att beredningarna utförs med hög leveranskvalitet enligt vedertagen process samt utifrån tidplan och budget. Rent konkret innebär dina arbetsuppgifter exempelvis att förhandla och göra överenskommelser med berörda fastighets-/markägare, ta fram handlingar och kompletta materialspecifikationer till att bevaka avtal. I arbetet ingår även ekonomisk kalkylering och uppföljning. Tjänsteresor med övernattning kan förekomma. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi ser gärna att
Du har gedigen erfarenhet inom eldistribution (0,4 - 20 kV), både inom jordkabel, sjökabel samt luftledningar. Du har god materialkännedom och även bred erfarenhet av EBR samt kalkylering enligt EBR:s kostnadskatalog. För att kunna driva och föreslå tekniska lösningar i uppdragen har du kunskap om och förståelse för branschens verksamhetsområden, produkter och karaktären på uppdragen. Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet och utbildning inom EBR och beredning i kombination med att du är diplomerad beredare. Du kan också ha en bakgrund som elmontör med erfarenhet från service-, underhålls- och entreprenadarbeten, som vill gå vidare i nya utmaningar. Arbetet kräver utbildning/diplomering i berörda delar inom miljö, kvalitet, brandskydd, ESA, BAS-U, BAS-P, Heta arbeten och Arbete på väg och det är meriterande om du uppfyller dessa krav. I annat fall utbildar vi dig på vägen. B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Om dig
För att trivas i och lyckas i tjänsten som beredare tror vi att du är resultatinriktad och engagerad i ditt dagliga arbete. Du är en driftig problemlösare men också affärsmässig och har lätt för att bygga relationer med dina kontaktytor. Du är strukturerad och noggrann i dina projekt och är mån om att hålla hög leveranssäkerhet vad gäller kvalitet, budget och tidsestimat. Utöver ovan nämnda egenskaper tror vi också att du har en utpräglad kundorientering och servicevilja samt trivs med att arbeta både i team och självständigt.

Vårt erbjudande
Kraftringen Service AB är ett entreprenadföretag och en del av Kraftringen. Vi är cirka 200 anställda och omsätter en halv miljard kronor. Vi bidrar till samhällsnyttan främst genom entreprenad och service inom elkraft och offentlig belysning. Med tjänster inom solceller, e-mobilitet och liknande expansiva teknikområden visar vi dessutom vårt engagemang för en hållbar framtid. Från kontoren i Skåne, Halland, Blekinge och Småland arbetar vi med entusiasm och hög ambition i hela södra Sverige. Tack vare vår kompetens och starka drivkraft är vi en växande aktör att räkna med - nu och framöver.

Ansökan och upplysningar
Du ansöker med CV och personligt brev. För mer information om tjänsten kontakta Entreprenadchef Skåne, Kjell Johansson kjell.johansson@kraftringen.se Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Christoffer Hällefors, rekryteringskonsult, 070- 200 25 90 eller christoffer.hallefors@roirekrytering.se.

Notera att vi inte tar emot ansökan via e-post, samt att vi vänligt men bestämt avsäger oss samtal från rekryteringsföretag.

Välkommen att utvecklas med oss!

Källa:

269 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten