In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Kollaskolan söker Lärare i matematik, NO-ämnen och teknik åk 7-9

Kungsbacka kommun Hallands län

Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss? Besök oss gärna på www.kungsbacka.se

Äntligen blir Kollaskolan en F-9skola från höstterminen 2017! Är du intresserad av att på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet utveckla undervisningen? Vill du delta i vårt utvecklingsarbete Välmående ger resultat?

Vi vill göra skillnad för våra elever på Kollaskolan nu och i framtiden. Varje dag jobbar vi med att tillämpa den senaste vetenskapens insikter om motivation, hjärnan och välmående. Allt vi gör präglas av vår tro på eleven, utgår från ett styrkefokus och det syns genom kreativitet, arbetsglädje och nyfikenhet. Det personliga ledarskapet och ett växande tankesätt är en viktig del av vår skolkultur.

Verksamhetens uppdrag
Kollaskolan ligger i det nya stora bostadsområdet Kolla Parkstad och kommer på sikt att totalt rymma ca 700 elever. Kollaskolans vision är att skapa en skola för alla. Den visionen bygger på ett förebyggande arbete elevhälsa samt utgå från en värdegrund som vilar på en bärande idé genom: kunskap, ansvar, respekt, trygghet och arbetsglädje.

Vi söker nu dig som vill arbeta som lärare i matematik, NO-ämnen och teknik.

Rollen som lärare hos oss
Som lärare hos oss kommer du att ingå i ett arbetslag för åk 7 och vara mentor för en av de tre sjuorna. På enheten arbetar du tillsammans med kollegor med olika utbildning och kompetens för att alla elever ska trivas och utvecklas utifrån sina förutsättningar. I samarbete med arbetslaget kommer du att planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet enligt läroplan och övriga styrdokument. Du har elevperspektivet i fokus och arbetar över professionsgränserna.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i matematik, No-ämnen och teknik för åk 7-9. Ytterligare ämnesbehörighet och tidigare erfarenhet av arbete som lärare är meriterande.

Vi söker dig med följande arbetsattityd och inställning

  • Du har ett självledarskap och ett entreprenöriellt tänkande
  • Du tar reda på sådant Du inte vet
  • Du är prestigelös och ödmjuk och har ambition och drivkraft
  • Du vågar pröva och är inte rädd för att göra misstag
  • Du hanterar feedback väl och vill utvecklas.

Känner du igen dig? Då är du en efterlängtad kollega!

Villkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på deltid/heltid med tillsättning HT 17. Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan senast den 7 april.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk med hänsyn till LAS.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattningHeltid/Deltid
AnställningsformTillsvidareanställning
TillträdeHT 17.
LöneformIndividuell lönesättning.
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad80-100%
OrtKungsbacka
LänHallands län
LandSverige
Referensnummer2017/228

Publicerat2017-03-22
Sista ansökningsdag2017-04-07

Kontakt
Rektor Maria Fransson, 0300- 83 46 29

Källa:

785 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten