In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Behandlingsassistent

Landskrona stad Skåne

På Nya Granet, Fäladen arbetar vi tillsammans med den enskilde i dennes strävan till ett självständigt och drogfritt liv. Alla boende ska ha en genomförandeplan med tydliga mål och rimliga delmål som utarbetas tillsammans med den boende och vårdansvarig socionom utifrån den enskildes egna förutsättningar. En grundförutsättning för att lyckas i detta arbete är en god relation till den boende.

Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är kontaktmannaskap, arbete utifrån genomförandeplanen såsom enskilda samtal, stöttning i det vardagliga livet, uppföljningsmöten, samverkan och gruppmöte. Daglig dokumentation är också en del av arbetet och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i procapita.

För att lyckas med ditt uppdrag krävs att du har en god förmåga att kombinera ett mycket konkret och operativt arbete med ett mer pedagogiskt arbetssätt. Som behandlingsassistent på Nya Granet, Fäladen har du ett stort engagemang och är ansvarsfull i ditt uppdrag att stötta de boende i deras förändringsarbete. Du har god förmåga att möta människor i utsatta situationer, kris och trauma. Du bör ha ett positivt synsätt och en förmåga att se lösningar samt att förstå och trivas med målgruppen och den problematik som de innehar.

Vi söker dig som har en beteendevetenskaplig utbildning såsom behandlingsassistent eller socialpedagog samt erfarenhet av arbete inom missbruksområdet.
Du behöver vara trygg, stabil och lugn även i stressade situationer samt ha förmåga att lyssna, kommunicera och lösa konflikter konstruktivt. Det är viktigt att du förmår göra korrekta avvägningar och prioriteringar.
En stor portion humor och ett positivt sätt som bidrar till ett gott arbetsklimat är ett måste för att det ska fungera på vår arbetsplats.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Körkort B är ett krav för tjänsten.

Källa:

402 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten