In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Legitimerad gymnasielärare matematik

Landskrona stad Skåne

På Öresundsgymnasiet Landskrona är eleven i fokus, tillsammans tror vi på och jobbar för att alla våra elever ska lyckas med sina studier.

Som lärare hos oss kan du varje dag gå hem med känslan av att du har gjort skillnad för andra. Hos oss har du elever som engagerar och utmanar dig och kollegor i arbetslag som tillsammans jobbar med eleverna och deras kunskapsutveckling. Utöver det har vi ett kollegialt samarbete där vi tillsammans utvecklar vår pedagogik utifrån forskning och beprövad erfarenhet.

I augusti 2017 startade vi upp vårt nya kommunala gymnasium, Öresundsgymnasiet Landskrona. Vi söker nu en gymnasielärare i matematik för ett års vikariat med goda möjligheter för tillsvidareanställning.

Vi söker lärare som är engagerade för sina elever, vill samarbeta med kollegor och vill bidra till utveckling. Som lärare hos oss kommer du att vara viktig för dina elever och skolans utveckling i stort, du kommer att utvecklas tillsammans med engagerade kollegor och elever och du kommer att göra skillnad!

Var vänlig inkom snarast med din ansökan då vi vill ha ett snabbt tillsättande och kommer att ha en löpande rekryteringsprocess.Vi söker i första hand legitimerade lärare i matematik.

Källa:

604 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten