In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Sjuksköterska/Distriktsköterska till hemsjukvården

Landskrona stad Skåne

Omsorgsförvaltningen söker en sjuksköterska/distriktsköterska på 100% som arbetar mot hemsjukvården.

Arbetet utgår från sjuksköterskornas hus, här arbetar 60 sjuksköterskor och det finns en bred kompetens och kunskapsbank i gruppen. Vi arbetar tillsammans i sjukskötersketeam och med aktiv inriktning mot det multiprofessionella teamet runt vårdtagarnas behov.

Vi rustar för att kunna möta behovet inför införandet av det nya arbetssättet med Team mest sjuka utifrån det nya Hälso- och sjukvårdsavtalet.

Du kommer att ansvara för vård av de äldre mest sjuka, där målet är att kunna tillgodose vården i den enskildes/särskilt boende så långt det är möjligt. Det innebär vård från minsta småsår, medicinhantering till komplext avancerad medicinteknisk vård. Stommen i teamet blir läkare och kommunens sjuksköterska i samverkan med övriga vårdgivare.

Vi ligger i framkant när det gäller utveckling och synsätt av välfärdsteknologi, vi vill hitta arbetssätt för att öka den enskildes självständighet och vårdkvalitet och som underlättar för dig som vårdar.Krav för tjänsten är att du är utbildad sjuksköterska/distriktssköterska och har körkort.

Vi ser gärna att du har en specialistutbildning till distriktssköterska eller med inriktning mot äldre. Erfarenhet av arbete inom hemsjukvård är önskvärd. Erfarenhet från slutenvård och primärvård är meriterande. Du har vana att dokumentera i journalsystem gärna med kunskap om ICF.

Med hänsyn till könskvotering ser vi gärna manliga sökande. I Landskrona kommun lever människor med många olika nationaliteter och vi ser gärna sökande med bred kulturell kompetens.

Vi vill att du som söker tjänsten vill och kan arbeta i samverkan med andra vårdgivare inom kommunens ansvarsområde.

Intervjuer kommer att ske kontinuerligt under ansökningstiden.

Källa:

367 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten