In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Enhetschef för boende med inriktning autism

Landstinget Sörmland Södermanland

Dammsdalskolan i Vingåker

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Om oss
Dammsdal i Vingåker är en riksupptagande skola och boende som sedan 1994 specialiserat sig på barn och ungdomar med diagnos inom autismspektrat. Vi har i samarbete med division TEACCH i North Carolina startat upp en kontinuerlig utbildning till vår personal i tydliggörande pedagogik för att ge våra ungdomar tydlighet och förutsägbarhet i vardagen.

På Dammsdal finns 38 platser för elever som är i åldrarna 12-21 år. Vi erbjuder en helhetslösning med skola och boende under elevens skoltid och har både grundsär/grundskola och gymnasiesär/gymnasieskola. Målet med vår verksamhet är att eleverna efter avslutad skolgång ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån sina förutsättningar.

På Dammsdal finns det ca. 150 medarbetare. Dammsdal ingår i division Psykiatri och funktionshinder och har Landstinget Sörmland som huvudman. Enhetschef är direkt underställd verksamhetschefen.

Mer information om Dammsdal finns på www.landstingetsormland.se/dammsdal

Dina arbetsuppgifter
Som enhetschef arbetar du med ett synligt och närvarande ledarskap samt verksamhetsutveckling med fokus på elever med diagnos inom autismspektrat. Du har ett genuint intresse av att leda människor och förmåga att få dina medarbetare att utvecklas. Du ansvarar för verksamhet, ekonomi, personal, utveckling och miljö/arbetsmiljö. Du kommer att ansvara för en personalgrupp med ca. 90 anställda, personal som finns fördelade på våra 9 elevhem. Till din hjälp har du en biträdande enhetschef med god insyn i verksamheten och på varje elevhem finns det en gruppchef.

Din kompetens
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning för LSS-boende och dokumenterad chefserfarenhet. Vi ser gärna att du har kunskaper inom och ett genuint intresse för autismspektrumområde.

Du har lätt för att skapa relationer, är lyhörd, prestigelös och förtroendeingivande. Du behöver vara tydlig i din kommunikation, ha god beslutsförmåga, kunna delegera, uppmuntra och följa upp resultat. För oss är dina personliga egenskaper viktiga och vi söker en tydlig, pedagogisk och engagerad enhetschef med stark ambition och drivkraft att vilja utveckla verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Landstinget tillämpar individuell lönesättning. Tillträde enligt överenskommelse men senast
2018-11-01.

Information om tjänsten lämnas av
Verksamhetschef Charlotta Widerberg, 0151 – 52 43 10, 070-550 60 56.
Facklig företrädare för Vision: Anne-Elise Söderlund, 0151 – 52 43 09.
Övriga fackliga företrädare nås via växeln, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på Dammsdalskolan!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-05-30.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Källa:

348 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten