In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Legitimerad Dietist till primärvården

Landstinget Sörmland Södermanlands län

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Arbetsplats
Lindens VC ligger i samma byggnad som Kullbergskasjukhuset, det finns möjlighet att även ha placering på sjukhuset. 

Fler och fler upptäcker Katrineholm, tack vare det fantastiska läget och känslan av småstadsidyll. Det byggs mycket nya bostäder för att möta den kommande inflyttningen. Katrineholm finns där västra och södra stambanorna möts, endast 25 minuters tågresa från Norrköping, en timma från Stockholm och två timmar från Göteborg.

Nu utökar vi med fler dietister i Katrineholm I Katrineholm finns sedan tidigare tre primärvårdsdietister och tre dietister inom specialistvården som kommer att bli dina närmsta medarbetare. Du kommer att få vara med att utveckla det sjukdomsförebyggande arbetet i primärvården Sörmland tillsammans med 17 övriga primärvårdsdietister, som har ett väl utvecklat nätverk.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetet innefattar individuell kost- och nutritionsbehandling. Du ansvarar även för internutbildning för primärvårdens vårdpersonal inom området nutrition samt patientundervisning i grupp vid olika diagnoser. Teamarbete kring flera patientgrupper ska arbetes upp. Vi kommer även att starta upp ett samarbete med BVC där bl.a. barnfetman kommer att vara i focus. 

Vi kan erbjuda regelbunden kompetenshöjning och ett spännande arbete med möjlighet till utveckling och kunskap inom många olika diagnosområden. Det finns möjlighet till att bedriva forskning, att ha flexibel arbetstid och få friskvårdsbidrag. 

Paramedicin- för Patientens bästa hälsa
www.landstingetsormland.se/dietistenheten

Din kompetens
Legitimerad dietist, gärna med erfarenhet av primärvårdsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där det framför allt är viktigt att du är självständig, engagerad och initiativrik. Du bör vara väl insatt i dietistens etiska kodex. Vårt arbete utgår från evidensbasreade riktlinjer. Det är även meriterande om du har kunskap om NCP för dietister.

Anställningsform och sysselsättningsgrad 
Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Tf Enhetschef Anna Berglund, 072-142 01 04
Facklig representant SACO/Naturvetarna Ida Myrbäck, 016-10 54 54
Dietist i primärvården Eskilstuna Sanne Persdotter

Kom och jobba hos oss på Paramedicin.

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2017-04-09.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Källa:

815 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten