In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Sjuksköterska natt sökes till allmänpsykiatriska avdelningen

Landstinget Sörmland Södermanland

Psykiatriska kliniken i Nyköping

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Är du sjuksköterska med intresse för psykiatri? Vill du känna både delaktighet och ansvar på jobbet? Då kanske du är vår nya kollega! Vi erbjuder dig en trygg anställning med goda karriärmöjligheter. Vi har en positiv syn på kompetensutveckling och ser handledning som en naturlig del i arbetet. Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss
Allmänpsykiatriska avdelningen arbetar med bland annat affektiva störningar, ätstörningsproblematik, självskadebeteende etcetera. Avdelningen har totalt 16 vårdplatser varav 2 är utsedda för ätstörningspatienter som har behov av inneliggande vård.

Personalgruppen består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, skötare, arbetsterapeut samt medicinsk sekreterare. Arbetsgruppen består av medarbetare med mångårig erfarenhet från arbete på kliniken samt nyrekryterade medarbetare med ett brinnande intresse och nyfikenhet, vilket skapar en stimulerande atmosfär på arbetsplatsen. Vi befinner oss i ständig progression, vilket ger oss möjlighet att tillhandahålla våra patienter god vård; samt stimulera medarbetarna till fortsatt utveckling på professionell och personlig nivå.

Dina arbetsuppgifter
Som sjuksköterska på natten förväntas du tillsammans med två skötare ansvara för enheten. Utöver det ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som innefattas i arbete på en psykiatrisk slutenvårdsavdelning.

Din kompetens
Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna med psykiatrisk erfarenhet och specialistutbildning inom psykiatri. Som person är du stabil och trygg i din yrkesroll. Du är ansvarstagande och kan arbeta självständigt och ta egna initiativ samtidigt som du även kan se det positiva i att samarbeta med andra. I mötet med patienten har du ett professionellt förhållningssätt och en helhetssyn på människan. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vi hoppas att du som söker har ett genuint intresse för målgruppen och att du vill utvecklas i din yrkesroll tillsammans med oss på avdelningen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad upp till 80 % eller mer. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Vårdenhetschef Sabrin Granath, 0155–24 59 79, sabrin.granath@dll.se
Fackliga företrädare nås via växeln, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på allmänpsykiatriska avdelningen!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-08-14.
Intervjuer och tillsättning sker löpande.

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/

Källa:

604 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten