In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Administrativ förrättningsassistent, Luleå

Lantmäteriet Norrbotten

Som förrättningsassistent kommer du att utföra administrativa uppgifter som ex. personaladministration, men även utföra vissa moment i förrättningshandläggningen så som utskick av handlingar, digital arkivering, delgivning och fakturering. Du kommer också att ansvara för kontorsgöromål samt service på kontoret.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieexamen från högskoleförberedande program och minst 2 års arbetslivserfarenhet inom administration i juridisk verksamhet, offentlig förvaltning eller inom område som lantmäteriet bedömer likvärdigt. Det är meriterande med arbetserfarenhet inom personaladministration, fakturering samt administration inom fastighetsrätt eller samhällsbyggnadsprocessen. Du har förmåga att kommunicera på svenska i såväl skrift som tal. Som person ser vi att du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Vidare önskar vi att du är serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du tar ansvar för din uppgift, strukturer själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Du har även lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar.

På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen.

Källa:

119 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten