In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Lärare inom Bygg och Anläggning

Lernia AB västernorrlands län

Om företaget

Forma din framtida karriär och gör skillnad på Lernia! Det är inte bara möjligheten att utvecklas inom ett av Sveriges ledande kunskapsföretag som gör att medarbetare söker sig till oss. Visst har vi attraktiva karriärvägar och utvecklar hela tiden nya, spännande tjänster.

Men hos Lernia bidrar du också till att skapa ett samhälle där människor kan försörja sig själva och känna sig behövda och företag kan växa och blomstra. Vi på Lernia är med och skapar ett hållbart samhälle på ett 100-tal orter i Sverige. Det är vårt uppdrag. Så visst är det meningsfullt att få arbeta på ett ställe som gör så stor skillnad? Välkommen att forma framtiden med oss!

Arbetsuppgifter

Lernia Utbildning i Sundsvallr inne i en expansiv fas och inför tilldelat uppdrag söker vi nu lärare inom Bygg och anläggning. Arbetet kräver att har god pedagogisk förmåga. Dina arbetsuppgifter består bland annat i att coacha och motivera deltagarna i deras personliga såväl som kunskapsmässiga utveckling. Du får tillsammans med ditt arbetslag arbeta under stort ansvar med att planera, genomföra och följa upp utbildningar inom området.

Tjänsten innebär utbildning i både praktiska och teoretiska ämnen. Du kommer initialt att ansvara för uppbyggnad av byggutbildningen och kommer sedan tillsammans med kollegor inom Lernia utbilda inom byggteknik. Vi arbetar med delvis företagsförlagd utbildning vilket innebär ett nära och aktivt samarbete med företag i regionen. Du kommer att utbilda på såväl grund- som spetsnivå inom ramen för vår arbetsmarknadsutbildning.

Utbildningens syfte är att ge deltagarna kunskaper inför arbete och anställning i branschen. Du kommer att få träffa deltagare från många olika kulturer och faser i livet.

Formell kompetens

Yrkeserfarenhet (utanför utbildningsväsendet) hos branschföretag inom bygg- och anläggning samt erfarenhet av vuxenutbildning eller som gymnasielärare inom bygg- och anläggning. Det är starkt meriterande om du är behörig yrkeslärare med inriktning bygg- och anläggning.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen brinner för att deltagarna ska lyckas i utbildningen och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Du ska se möjligheter, har mycket god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig. Vi söker dig som kan tänka i nya banor och är ansvarstagade som person. Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad.

Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap och kommer att fungera som mentor för våra deltagare. Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar. Som person har du även förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder.

Du är duktig på att samarbeta men även att ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer. Eftersom deltagarna har ett individuellt studieupplägg och varierande behov ska du kunna arbeta självständigt och med stor flexibilitet. Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning/visstidsanställning på heltid/deltid i Sundsvall

Tillträdesdag

Enl. överenskommelse.

Information

Skicka in din ansökan tillsammans med CV samt intyg/dokument som styrker din erfarenhet. I Sundsvall har tilldelningen blivit överklagad av annan aktör, men vi tar fortfarande in intresseanmälningar för eventuell tjänst! Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Martin Bergsten. Tel: 070-286 20 02. Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare. Läs mer på www.lernia.se

Mer information/kontaktperson

Martin Bergsten

Källa:

913 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten