In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Business Controller - Strategy & Sales till Liber

Liber Stockholm

Är du en strategisk, analytisk Business Controller med starkt kommersiellt tänk?
Har du ett driv att hitta nyckelfaktorerna för att maximera lönsamhet och tillväxt?

Vi söker dig med stark genomförandekraft som får förändringar att ske! Du kommer i rollen att bygga och bidra till en resultatorienterad och affärsmässig kultur.

Du erbjuds som Business Controller en nyckelroll i bolagets spännande transformationsresa. Det är en ny roll där du kommer att utforska potential och framtid inom utbildningssektorn. Du ställs inför både strategiska och operativa frågeställningar och kommer att arbeta nära ledning samt verksamheten i en internationell miljö.

Beskrivning av tjänsten

I rollen som Business Controller stöttar du ledning och affärschefer i kommersiella och strategiska beslut genom analys och beslutsunderlag. Du tillhör Finance funktionen med sex medarbetare och rapporterar till CFO.

Ansvarsområden:
  • Stötta CFO och ledningsgrupp med analys och uppföljning, både strategiskt och finansiellt
  • Delaktig i att bygga en plattform avseende struktur och process för att stödja bolagets fortsatta utveckling av affären
  • Identifiera, analysera och följa upp nyckeltal och utfall mot bolagets strategiska mål
  • Marknads- och trendanalys
  • Tätt samarbete med bolagets säljavdelning för att säkerställa säljstrategin mot ställda mål
  • Beräkning av Business case och utvärdering av affärsmöjligheter
Vem är du?

Du är civilekonom eller civilingenjör och har minst fem års erfarenhet som Business Controller med inriktning analys och sälj/marknad. Vi tror att du kanske har arbetat med affärsutveckling eller som managementkonsult. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel.

Du är prestationsinriktad och har ett starkt intresse för verksamhetsutveckling. Vi tror vidare att du är analytisk och har en vilja att utmana, övertyga och att se nya perspektiv. Du trivs med detaljerna och att leverera kvalitet är en självklarhet för dig, samtidigt som du har ett helhetsperspektiv samt en strategisk och kommersiell förmåga. För att passa i rollen behöver du trivas med att ta initiativ och att interagera med många delar i organisationen. Du är en lagspelare och mån om att tillsammans med dina kollegor driva förändring i bolaget.

Intresserad?

I denna rekryteringsprocess samarbetar Liber med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Nadja Linder, tel nr 0707-96 95 97. Ansök snarast då intervjuer kommer att ske löpande. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV och en text om varför du söker rollen. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår Bakgrundskontroll av slutkandidat.

Kategorier: Ekonomi - Inköp

Källa:

192 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten