In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Elektriker / Ledande Montör

Linback AB Göteborg

Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro så är Linback arbetsplatsen för dig. Linback är en engagerad arbetsgivare med ett positivt företagsklimat. Du kommer att arbeta på en stimulerande arbetsplats där vi erbjuder spännande och varierande arbetsuppgifter ihop med entusiastiska och engagerade medarbetare, och har god möjlighet att utvecklas och växa inom företaget.

Vi expanderar med många nya och spännande projekt! Vi behöver därmed utöka vår personalstyrka med fler engagerade och motiverade medarbetare. Är du redo för nästa utmaning? Ansök till tjänsten som ledande elmontör redan idag!

Arbetsbeskrivning
Tjänsten som ledande montör inom el innefattar att du är länken mellan projektledaren och arbetslaget. Dina arbetsuppgifter består av att driva entreprenaden, inköpsansvar för att material på daglig basis samt leda och fördela arbetet i ditt arbetslag. Dina arbetsuppgifter kommer även att bestå av montagearbete, installera elanläggningar hos våra kunder och du kommer ha god ekonomisk insyn i projekten. Tjänsten innebär också mycket kontakter med beställare, konsulter och leverantörer och du kommer att vara Linbacks ansikte och representant utåt. Arbetsuppgifterna innebär både självständigt arbete, planering ihop med arbetslaget samt frihet under ansvar.

Vi erbjuder
Lön och anställningsvillkor enligt överenskommelse och avtal. Självklart har vi friskvårdsbidrag och tillsammans gör vi ett flertal teamaktiviteter per år. För den som vill utveckla sig finns utbildningsmöjligheter. Vi har kollektivavtal och är måna om en god och trivsam arbetsmiljö. Som företag följer vi med i utvecklingen och satsar på nya tekniska lösningar. Är du nyfiken på att tala med en medarbetare och få en närmre inblick i vardagen på Linback ?! Ring gärna Jonas, 0704–588803, en av våra montörer, och ta en referens på oss och vårt företag.

Om dig
Vi söker dig som har lång och bred erfarenhet av att arbeta med el samt erfarenhet av att arbeta i en arbetsledande position. Vi ser det som mycket positivt att du tidigare har arbetat med både service och installationer. Som person är du en lagspelare som utför ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt. Du är en innovativ och driven person med framåtanda. Att arbeta på ett kundorienterat sätt är något du trivs med och du är angelägen om att göra kunden nöjd.

Som person är du ansvarsfull och plikttrogen. Du är organiserad, strukturerad och bra på att planera arbetsdagarna. Det är även viktigt att du är prestigelös och hugger i där det behövs. Du har god vana vid att arbeta i windowsmiljö. Dokumenterad utbildning inom el samt körkort med minst klass B är ett krav.

Ansökan
Maila din CV och ditt personliga brev till info@capaochpartners.se . I denna rekrytering samarbetar vi med CAPA & Partners. Vid frågor kontakta Camilla Påhlman på 0735–017420. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Källa:

289 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten