In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Utbildare inom truck

Linde Material Handling Stockholm

Linde Material Handling söker en utbildare inom truckförarbevis till Stockholm. Är du en person med intresse för teknik och pedagogik? Trivs du i mötet med andra människor? Då kanske det är just dig vi söker!

Hos oss på Linde ingår du i ett team av erfarna kollegor som gör oss till en världsledande leverantör av truckar och lagerteknik. Vi har de senaste åren haft en mycket positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som utbildare är du ansvarig för planering och genomförande av utbildning inom truckförarbevis. Du kommer även ansvara för att underhålla och vidareutveckla vårt utbildningsmaterial samt säkerställa att materialet lever upp till rådande säkerhetsbestämmelser och standarder. Du utbildar våra externa kunder och vår egen personal internt på företaget. Vidare är du en viktig del i arbetet med att driva försäljningen av utbildningar till kunder och andra intressenter. På sikt kan tjänsten även komma att breddas till andra utbildningsområden inom truck och lagerteknik såsom travers, säkerhetsutbildningar etc.

Din placering kommer vara på Region Öst som har kontor i Rosersberg, men det kan även bli aktuellt att stötta våra andra regioner i Sverige vid behov.

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant utbildning på minst gymnasial nivå samt erfarenhet av pedagogiskt arbete. Vi tror att du har en bakgrund från en liknande roll som utbildare och brinner för merförsäljning och kundkontakt.

För att trivas och passa in i rollen söker vi en engagerad, entusiasmerande och kommunikativ person med god pedagogisk förmåga. Du har lätt för att skapa goda relationer med medarbetare, kollegor och kunder. Som person är du ansvarstagande, serviceinriktad och öppen för att utvecklas och lära nya saker. God administrativ förmåga och B-körkort är krav. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information
Vill du vara med på vår fortsatta framgångsresa och arbeta med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 20191103.

Frågor om tjänsten besvaras av regionchef Per Forsberg på 070-661 72 52 eller HR Business Partner Rickard Ericson på 070-182 61 05.

Källa:

225 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten