In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Lunds Kommuns Fastighets AB söker ny HR-chef

Lunds Kommuns Fastighets Ab Skåne

Vi söker dig, med relevant utbildning eller erfarenhet, som arbetat minst 5 år i motsvarande roll. Du ska ha arbetat brett med samtliga processer inom HR. Du är en senior generalist med erfarenhet av förändringsarbete. Vi befinner oss på en händelserik resa, där du har ett stort ansvar och mandat att förändra och utveckla HR. Att förändras tar tid och du ser vilka strategiska steg vi behöver ta för att nå våra mål. Vikten av kundvärde och affärsmässighet är naturligt för dig. Vi behöver en nyfiken, engagerad och trygg ledare som brinner för ledarskap och att göra skillnad. Du är van att kommunicera med hela organisationen och är duktig på att skapa och bibehålla relationer. Du behöver ha god insikt i löneprocessen eftersom lönehanteringen ingår i HR-avdelningens uppdrag. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Du kommer bland mycket annat få möjlighet att:
  • Arbeta vidare med att den strategiska riktningen, och därmed vara med och förändra och göra skillnad
  • Fortsätta utveckla processerna inom HR-området för att stödja och underlätta för organisationen, vilket bl a innebär att fortsätta driva digitaliseringsarbetet ur ett HR perspektiv.
  • Arbeta med ledarskapsutveckling
  • Stödja och utveckla organisationens chefer och medarbetare
  • Leda en grupp på tre medarbetare inom HR och lön
Vilka är vi?
Lunds Kommuns Fastighets AB bildades 1947 och ett helägt kommunalt bolag. Vår vision är fler och bättre hem. Hemmet är en viktig del av människors vardag och bra bostäder gör också Lund mer attraktivt för människor och företag så att staden kan fortsätta att utvecklas där vi har en viktig roll.

Vårt uppdrag är att utveckla attraktiva hyresbostäder där service och personligt inflytande för hyresgästen innebär ett bekymmersfritt och hållbart boende. Vi har bostäder i Lunds stad, Stångby, Dalby, Södra Sandby, Veberöd, Genarp och Revinge. Totalt äger och förvaltar vi drygt 9 500 bostadslägenheter, vilket är cirka 40 procent av alla hyresrätter i kommunen. Detta innebär att nära 20 000 lundabor har sitt hem hos oss.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar LKF AB med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hägglöf på malin.hagglof@wise.se eller 076 0001864.

För att ta reda på om du är den vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer. Urvalet sker löpande och sista ansökningsdagen är 3 juni. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Wise Professionals är Rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar - på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Källa:

367 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten