In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Rekryteringskonsult

Made for Sales Stockholm

Made for Sales utökar sitt rekryteringteam och söker dig som har erfarenhet av rekrytering och vill utvecklas vidare i ett nischbolag inom affärsnära roller - med fokus på search och headhunting. Made for Sales är ett företag med gott renommé, intressanta uppdrag och spännande kunder. Om du känner igen dig i vår beskrivning nedan och lockas av att vara med på resan i ett personligt, passionerat och framåtriktat företag - då vill vi gärna träffa dig!

I rollen som rekryteringskonsult på Made for Sales ansvarar du för att driva dina egna rekryteringsuppdrag samt utveckla och skapa nya affärsmöjligheter hos dina kunder. Då vi primärt arbetar med search/headhunting kommer du både själv kartlägga och söka upp välmatchade kandidater - men även kunna ta hjälp av Made for Sales researchers. Du genomför intervjuer och tester, presenterar kandidater, producerar välskrivna rapporter både avseende befattningsbeskrivningar och kravprofiler samt kandidatrapporter. Du följer upp både kunder och kandidater och håller i taktpinnen från start till mål. Rollen innebär ett självständigt ansvar för att planera och strukturera din tid för att nå uppsatta mål och deadlines.

Vi söker dig som har en akademisk bakgrund och idag arbetar inom HR/rekrytering. Du har ett intresse för försäljning och lockas av möjligheten att omsätta dina erfarenheter i en roll där du kartlägger kompetenser och bedömer potential hos kandidater. Du är driven, lösningsorienterad och arbetar bra i team. För att trivas i vårt gäng är du envis och ger i princip aldrig upp, utan hittar alltid en väg fram till målet. Där krävs både lösningsfokus, nyfikenhet och en stark vilja att alltid lyckas! Du kan med lätthet snabbt prioritera om, och behåller fokus även i stressade situationer - du drivs av och trivs med att arbeta mot uppsatta mål och deadlines. Som person är du representativ och inger förtroende genom ditt sätt att vara. Du är kort och gott duktig på att hantera alla typer av människor och skapar goda relationer snabbt och naturligt. Du har lätt för att formulera dig, både i tal och skrift - även i mer omfattande rapporter. Du trivs i ett entreprenörsdrivet företag, som befinner sig i tydlig tillväxt.

Hos oss får du möjligheten att vara med i den fortsatta tillväxten av ett framgångsrikt, personligt företag som har gott renommé och goda kundrelationer. Du kommer utgöra en viktig del i ett positivt team med hög energi och starkt driv. Made for Sales har höga målsättningar, vilket innebär att dina ambitioner och goda resultat ger dig möjligheter att utvecklas i takt med att företaget växer.

Är du vår nya kollega? Sänd din ansökan redan idag, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Hult Fryklund på 073-779 52 49.

Made for Sales erbjuder kompetensförsörjning inom försäljning. Vi har en helhetssyn på försäljningsutveckling och enligt vårt synsätt är det flera samverkande faktorer som tillsammans leder fram till framgångsrik försäljning. Vår ambition är att kunna hålla vår kund i ”handen” genom hela förändringsresan till att bli en framgångsrik säljorganisation. Made for Sales - Leder och skapar framtidens säljare på uppdrag av Sveriges mest framgångsrika företag.

Källa:

349 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten