In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Lokalsamordnare med inriktning strateg

Malmö Skåne

I rollen som lokalsamordnaren med inriktning strateg arbetar du med framtida lokalplanering och ansvarar för planering, framtagande och sammanställning av förvaltningens lokalbehovsplan. Detta gör du i samråd med förvaltningens avdelningar och övriga lokalsamordnare. Du identifierar, analyserar och beskriver behovsförändringar. Aktivt deltagande i arbetsgrupper, analysgrupper och i arbetet med detaljplaner. Du bevakar även förvaltningens intresse i planprogram och exploatering. Du har även ett ansvar för förvaltningens strategiska investeringsplan för om-, till- och nybyggnation. Du genomför direkt upphandlingar och upphandlingar enligt LOU. Du har kunskap, är delaktig och behjälplig i frågor som rör systematisk brandskyddsarbete/larm och andra säkerhetsfrågor gentemot förvaltningens verksamheter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning. För den här tjänsten krävs att du har erfarenhet av kvalificerat arbete kopplat till lokalförsörjningsfrågor. Du har erfarenhet av att på strategisk nivå samordna och leda utvecklingsprojekt. Vidare har du också kunskap gällande utformning av lokaler och vilka myndighetskrav som ställs på lokaler, bland annat vad gäller tillgänglighetsfrågor och fastighetsrättsliga frågor. Har du erfarenhet av att arbeta i en politisk styrd organisation samt kunskap om Offentlighets- och sekretesslagen (OSL) är det meriterande. I den här rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Du är analytisk och strategisk samt har god förmåga att sätta lokalförsörjningsfrågor i sitt ekonomiska sammanhang. Vi förutsätter att du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Körkort krävs.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är, med våra 6 400 medarbetare, Malmö stads största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård, rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg Malmö behöver dig!

Källa:

155 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten