In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Arbetsterapeut till arbetsförmågebedömning, Aktivitetscenter

Malmö stad Arbetsmarknads- och socialförvaltningen Skåne

Följande huvudsakliga arbetsuppgifter ingår: * Utföra arbetsförmågebedömning/ utredning av arbetsförmåga. * Individuella samtal * Arbete och praktisk handledning i olika verkstäder samt delta i viss gruppverksamhet på Aktivitetscenter. * Ansvara för den individuella handlingsplanen samt dokumentation i verksamhetssystemen Procapita och SUS. * Delta i utvecklingsarbete kring insatser och metoder. * Samarbete internt på Aktivitetscenter samt pedagogiska uppdrag som att utbilda och att vara ett konsultativt stöd till kollegor inom Arbetsmarknadsavdelningen.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten ska du vara legitimerad arbetsterapeut. Det är meriterande om du har utbildning i instrumenten AWP och WRI. Det är en fördel om du har utbildning i lösningsfokuserat förhållningssätt och erfarenhet av arbete med långtidsarbetslösa eller långtidssjukskrivna Vi söker dig som har förmåga att skapa förtroende, och är bra på att prioritera och hitta lösningar. Vidare är du samarbetsvillig och intresserad av samverkan både inom arbetsmarknadsavdelningen och anvisande myndighet.

Planerat datum för intervju är: 11/9. Vi ser gärna att du som söker är tillgänglig detta datum. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande. Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anger i annonsen.

Källa:

281 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten