In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Handläggare till enheten för överförmyndarärenden

Malmö stad Arbetsmarknads- och socialförvaltningen Skåne

Enheten för överförmyndarärenden söker nu en handläggare till granskningsteamet. I granskningsteamet kommer du att handlägga pågående ärenden om godmanskap och förvaltarskap, vilket bland annat innefattar att granska ställföreträdarnas redovisningar, handlägga ansökningar om olika typer av tillstånd som ställföreträdarna behöver i sina uppdrag, utreda brister i uppdraget som god man/förvaltare samt att handlägga byte av ställföreträdare. Arbetet innebär såväl myndighetsutövning som administration. I arbetsuppgifterna ingår även att hålla i utbildning och information till ställföreträdare samt till interna och externa samarbetspartners. Som en naturlig del av arbetet ingår verksamhetsutveckling och förbättringsarbete. Arbetet innebär kontakter med enskilda, ställföreträdare, anhöriga, myndigheter samt interna och externa samarbetspartners.

Kvalifikationer
Du ska ha högskoleexamen med inriktning juridik eller samhällsvetenskap. Vidare ska du ha erfarenhet av ärendehandläggning och myndighetsutövning. Vi ser det som fördelaktigt om du har flerårig erfarenhet av ärendehandläggning och myndighetsutövning. Arbetet är varierande och förutsätter flexibilitet. För att lyckas krävs det att du är självgående ansvarskännande och resultatinriktad samt har en god förmåga att arbeta strukturerat. Arbetet förutsätter god förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt i svenska språket. Vi söker dig som är engagerad och service- och lösningsinriktad. Arbetet kräver god samarbetsförmåga och att du har en positiv människosyn och bidrar till en god arbetsmiljö i din arbetsgrupp. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi förutsätter att du delar vår värdegrund som är Respekt, Engagemang och Kreativitet. Vi erbjuder dig en varierande tjänst där du får vara del av ett spännande uppdrag som gör skillnad för våra Malmöbor. Välkommen med din ansökan!

Intervjuer är planerat att hållas 11/6 och 12/6. Vi ser gärna att du som söker tjänsten är tillgänglig för intervju något av dessa datum. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande. Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anger i annonsen.

Källa:

121 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten