In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

HR-konsult

Malmö stad Arbetsmarknads- och socialförvaltningen Skåne

Rollen som HR-konsult innebär att du stödjer, utmanar och inspirerar cheferna så att de kan utföra förvaltningens uppdrag så effektivt och framgångsrikt som möjligt. Dina arbetsuppgifter kommer att ha en stor bredd t.ex. chefsrekrytering, arbetsrättsliga frågeställningar, rehabilitering, lönebildning, uppföljning och förändringsarbete. I ditt dagliga arbete kommer du att vara med och driva och integrera löpande HR-frågor och de kommungemensamma HR-processerna i verksamheten och kanske på sikt också ansvara för ett av våra olika fokusområden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen inom HR-området, PA-programmet eller motsvarande. För att snabbt komma in i arbetet vill vi att du har tidigare erfarenhet av att arbeta kvalificerat och brett med HR-frågor. Du är van vid att arbeta självständigt och strukturerat. Du kan prioritera och hantera varierande arbetsuppgifter samt driva egna uppdrag på ett systematiskt och tydligt sätt. Samtidigt är du flexibel och kan anpassa dig efter ändrade förhållanden, olika situationer och olikheter. Du har ett serviceinriktat och professionellt förhållningsätt och arbetar coachande för att ge andra rätt förutsättningar. Du är relationsskapande och har lätt att skapa förtroende och goda samarbeten med andra. Du har god datorvana och kommunikativ förmåga som gör att du enkelt sätter dig in i de system vi använder samt kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande. Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anger i annonsen.

Källa:

283 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten