In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Förskollärare sökes till Klövervallens förskola

Malmö stad Skåne län

Arbetsplatsbeskrivning

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? 

Klövervallens förskola är en fristående byggnad med egen gård och närhet till flera grönaområden, idrottsplatser, bad och bibliotek. 
Förskolan har 4 åldersindelade avdelningar, 2 avdelningar har 16 barn i åldrarna 1-3, en avdelning har 21 barn i åldrarna 4-5 samt en avdelning med 15 barn i åldern 3-5 som är en språkavdelning med 6 platser för barn med språkstörning. 
Det läggs stor vikt vid en god grundverksamhet och ett gott förhållningssätt gentemot barn, föräldrar och kollegor. 
Vi arbetar målinriktat med tematiskt arbete och barns inflytande. De pedagogiska miljöerna är ett levande verktyg i verksamheten. Genom ett utforskande arbetssätt ligger språkutveckling, matematik, naturvetenskap, och skapande i fokus. Vår verksamhet är uppbyggd utifrån planering, reflektion och dokumentation tillsammans med förste förskolläraren. 

Tycker du att du vill vara del av detta och du vill ge barnen möjligheter att kunna påverka sitt lärande och utveckling tveka då inte att söka tjänsten.

Arbetsbeskrivning

Tillsammans med resten av arbetslaget arbetare du som förskollärare utifrån aktuella styrdokument, planerar, genomför, dokumenterar och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar. Du arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Samarbete med övrig personal är en annan viktig uppgift då arbetet runt barnen sker i team. Du är villig att driva både din egen och förskolans utveckling framåt. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, föräldrar och kollegor. Som förskollärare har du det övergripande ansvaret för den pedagogiska verksamheten i enlighet med läroplanens riktlinjer. I uppdraget som förskollärare vill vi att du driver och utvecklar verksamheten med utgångspunkt i forskning och vetenskaplig grund.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förskollärarexamen. Enligt Skollagen krävs legitimation för tillsvidareanställning. Du som har förskollärarexamen men saknar legitimation, anställs på tidsbegränsad anställning. 

För att lyckas i rollen som förskollärare ser vi att du har följande egenskaper/förhållningssätt: 
• Ett professionellt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor. 
• Vill bidra med utveckling och förnyelse på din avdelning, förskola och förskoleområde. 
• Ser värdet av det kollegiala lärandet. 
• Har förmågan till ett flexibelt arbetssätt – olika barngrupper kräver olika arbetssätt 
• Bidrar med kreativitet, reflektion och en positiv anda. 

Egen beskrivning (valbart) Skapa fullständiga meningar. 
Här kan du göra en längre beskrivning av specifika kvalifikationer 
Som ex. krav på längre arbetslivserfarenhet, språkkunskaper mm. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde omgående.

Antal platser: 2

Ansökan

Ansök senast: 2017-03-12

Referensnummer: 172-1980

Kontaktpersoner

  • Elsebeth Jönsson-González
  • Förskolechef
  • 0706-629575
  • Miranda Ladic
  • Bitr. förskolechef
  • 0768-672577

Övrigt

Förskoleförvaltningen huvuduppdrag handlar om att lägga grunden för ett livslångt lärande. Vi lockar kompetenta medarbetare genom att erbjuda spännande uppdrag, trygga anställningar och en arbetsplats där nyfikenhet och nytänkande är i fokus. Vi är en stor organisation med goda möjligheter till utveckling och nya karriärvägar. Sedan maj 2016 leds varje förskoleområde av en förskolechef samt cirka två biträdande förskolechefer och två förste förskollärare. För dig som anställd innebär det tillgången av ett nära ledarskap med fokus på såväl din arbetsmiljö som den pedagogiska utvecklingen på förskolan. Och kanske i framtiden ett möjligt nästa karriärsteg för dig? Som anställd i Malmö stad erbjuder vi förutom spännande utvecklingsmöjligheter också kompetensutveckling, friskvårdbidrag och för dig som är nyutexaminerad förskollärare en givande introduktionsperiod med mentor. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. 

Enligt skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta utdrag kan beställas på 
http://www.polisen.se/sv/Service/Blanketter/Registerutdrag/Vanliga-blanketter/skola_barnomsorg/ 

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan, så var noga med att föra in alla meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg. 

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

För mer information: http://www.malmo.se

Källa:

839 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten