In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Administrativ chef/Biträdande rektor till Glasbruksskolan

Malmö stad Grundskoleförvaltningen Skåne

Du kommer ingå i en ledningsgrupp med din närmsta chef som är rektor på skolan samt två andra biträdande rektorer. Det är en ledningsgrupp som lever upp till mottot om att ha högt till tak och att ge utrymme att våga göra fel. Du får en chef som ger dig frihet under ansvar och som ger dig möjligheten att arbeta både självständigt och som en del i ett team. Du kommer att ansvara för fritidshemmet och förskoleklass. Inom ramen för ditt uppdrag har du ansvar för det pedagogiska utvecklingsarbetet, mål, ekonomi, personal och kvalitet inom dessa verksamhetsområden. I din roll som administrativ chef har du ansvar för att samordna det administrativa arbetet på skolan och du kan utifrån rektors delegation ha ansvar för bland annat det systematiska arbetsmiljöarbetet utöver specifika administrativa arbetsuppgifter. I uppdraget ingår samverkan med andra förvaltningar, myndigheter, vårdnadshavare, närsamhället och andra skolenheter. Som skolledare i Malmö stad verkar du alltid för varje elevs bästa skola ur ett förvaltningsövergripande perspektiv och medverkar vid behov i förvaltningsövergripande arbete. Som skolledare i grundskoleförvaltningen är du alltid ambassadör för Malmös skolor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en pedagogisk examen och som har erfarenhet av arbete i pedagogisk verksamhet. Du har förmåga att hantera komplexa IT-system och vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat på just fritidshem. Det är en stor fördel om du har tidigare skolledarerfarenhet eller annan likvärdig ledarerfarenhet och det är ett plus om du har gått rektorsutbildningen eller annan ledarutvecklingsutbildning. Som person är du en naturlig och trygg ledare. Du är duktig på att organisera ditt eget arbete och din kommunikativa förmåga är antagligen en av dina styrkor. Arbetet som skolledare är varierande i sin natur och du behöver vara flexibel i att hantera en vardag där varje dag inte är den andra lik. Välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Källa:

202 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten