In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Administrativ chef till skolområde autism

Malmö stad Grundskoleförvaltningen Skåne

Som administrativ chef i Malmös skolor bidrar du till att skapa förutsättning för rektor att vara pedagogisk ledare. Du utgör kvalificerat stöd till rektor utifrån rektors behov. Du har ansvar för att leda och samordna det administrativa arbetet på skolan och du är chef för administrativ personal samt ytterligare medarbetare utifrån rektors fördelning. I ditt uppdrag ingår också ekonomiskt ansvar för skolans administrativa arbete. Vi sätter stor vikt vid att strikt följa budget och hantera skolans medel för att verksamheten ska fortsätta ligga i framkant. Det ingår även att leda och samordna skolans myndighets- och skoljuridiska arbete, det systematiska arbetsmiljöarbetet och det systematiska brandskyddsarbetet. I uppdraget ingår samverkan med andra förvaltningar, myndigheter, vårdnadshavare, närsamhället och andra skolenheter.

Kvalifikationer
För att bli aktuell som administrativ chef ska du ha en akademisk examen och har även en tidigare erfarenhet av att hantera komplexa IT-system. Det är meriterande om du har gått ett ledarutvecklingsprogram eller har annan utbildning inom ledarskap. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kvalificerade administrativa uppdrag gärna inom skolverksamhet. Erfarenhet som chef är meriterande. Likaså ser vi det som meriterande om du har en utbildning eller tidigare har arbetat med frågor kopplat till HR. Som person är du en tydlig ledare och är drivande i lednings- och utvecklingsarbete. Du kommer att ha väldigt stor nytta av din goda förmåga att strukturera och organisera ditt arbete och vi förväntar oss även att du har god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Källa:

148 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten