In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Biträdande rektor till Bäckagårdsskolan

Malmö stad Grundskoleförvaltningen Skåne

Bäckagårdsskolan söker nu en biträdande rektor med ansvar för 7-9! Här kommer du att välkomnas av engagerade elever och pedagoger som ser fram emot att få fortsätta utveckla tillsammans med dig. Just nu är vi bland annat inne i ett medvetet arbete kring digitalisering. Under de kommande åren kommer Bäckagårdsskolan att fortsätta sitt arbete med matematikutveckling, språkutveckling samt arbetet med normer och värden, men också arbeta med att bibehålla den goda studiero som präglar skolan. Vi har satsat mycket på elevhälsan, där vi bland annat har en specialpedagog i varje stadie och arbetar förebyggande och främjande. Skolledningen på Bäckagårdsskolan består i nuläget av rektor, två biträdande rektorer och en administrativ chef. För oss är det viktigt att skapa en arbetsmiljö där man får lov att känna arbetsglädje. Det är en god stämning på skolan! Som biträdande rektor är du direkt underställd rektor för Bäckagårdsskolan och du verkar inom ramen för den delegation du får. Du har lednings-, utvecklings- uppföljnings- och samverkansansvar. På uppdrag av rektor kan du också komma att ansvara för ett eller flera övergripande uppdrag. Tillsammans med övriga chefer och ledare i Malmö stad ingår det i ditt uppdrag att verka för ett socialt hållbart Malmö där varje elev ges likvärdiga möjligheter att nå uppställda mål. Organisationen ska präglas av lärande, där erfarenheter och kunskaper sprids och utvecklas mellan medarbetare, ledare och verksamhet. Ditt ledarskap ska präglas av öppenhet och av en stark vilja att skapa goda relationer i organisationen och gentemot våra samarbetspartners. Du ska vara drivande i att skapa en kreativ och trygg arbetsmiljö för våra elever och medarbetare. Du är ambassadör och verkar för att Malmös samtliga grundskolor är attraktiva för elever och föräldrar samt att våra arbetsplatser är kända för att ge de allra bästa förutsättningarna för det pedagogiska uppdraget och ledarskapet. Välkommen till gemenskapen på Bäckagårdsskolan!

Kvalifikationer
Vi söker dig med akademisk examen, gärna med pedagogisk inriktning och gärna med erfarenhet av arbete inom skola eller fritidshem. Det är en fördel om du har erfarenhet av pedagogiskt ledarskap som exempelvis biträdande rektor eller annat ledaruppdrag inom skola. Det är meriterande om du har gått eller påbörjat rektorsutbildning eller har någon annan ledarutbildning med dig. För att trivas och lyckas i uppdraget krävs det att du har goda ledaregenskaper och att du trivs med att arbeta operativt i verksamheten. Du är en tydlig pedagogisk ledare som driver skolutveckling utifrån uppställda mål. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter istället för problem. Din goda kommunikativa förmåga gör att du är lyhörd och har lätt för att påverka; skapa intresse, delaktighet och engagemang och förståelse hos dina medarbetare och kollegor. Att du är strukturerad är också ett krav. Stämmer denna beskrivning in på dig? Välkommen med din ansökan! Om du bli aktuell för intervju kommer dessa att hållas den 27/8.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Källa:

318 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten