In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Biträdande rektor till Kirsebergsskolan

Malmö stad Grundskoleförvaltningen Skåne

Kirsebergsskolan söker nu en biträdande rektor med ansvar för årskurs 4-6 och fritidshem! Här blir du en del av en ledningsgrupp bestående av en rektor, tre biträdande rektorer och en administrativ chef. Vi samarbetar tätt och många beslut fattar vi tillsammans. Som biträdande rektor är du underställd rektor och verkar inom den delegation du får. Du har lednings, utvecklings, uppföljnings- och samverkansansvar. Tillsammans med övriga chefer och ledare i Malmö stad ingår det i ditt uppdrag att verka för ett socialt hållbart Malmö där varje elev ges likvärdiga möjligheter att nå uppställda mål. Organisationen ska präglas av lärande, där erfarenheter och kunskaper sprids och utvecklas mellan medarbetare, ledare och verksamhet. Ditt ledarskap ska präglas av öppenhet och av en stark vilja att skapa goda relationer i organisationen och gentemot våra samarbetspartners. Du ska vara drivande i att skapa en kreativ och trygg arbetsmiljö för våra elever och medarbetare. Du är ambassadör och verkar för att Malmös samtliga grundskolor är attraktiva för elever och föräldrar samt att våra arbetsplatser är kända för att ge de allra bästa förutsättningarna för det pedagogiska uppdraget och ledarskapet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en bakgrund inom skola, fritidshem eller förskola samt en akademisk examen. Det är meriterande om du tidigare har haft någon form av ledningsuppdrag och det är särskilt meriterande om du tidigare arbetat som skolledare. Har du något ledarutvecklingsprogram och/eller rektorsutbildning med dig i bagaget är det ett plus. Vi förutsätter att du har goda ledaregenskaper, att du är tydlig pedagogisk ledare som initierar och driver skolutveckling utifrån uppställda mål. Din goda kommunikativa förmåga gör att du är lyhörd och har lätt för att påverka, skapa intresse, delaktighet och engagemang samt förståelse hos medarbetare och kollegor. För att passa för detta uppdrag måste du trivas med att samarbeta med andra. Det är viktigt att du har förmåga att skapa struktur och att du håller deadlines och följer upp de områden du är ansvarig för. Välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Källa:

162 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten