In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Fritidsledare till Stenkulaskolan

Malmö stad Grundskoleförvaltningen Skåne

På vårt högstadie söker vi nu dig som fritidsledare som vill göra skillnad för våra barn. Din inställning måste vara att vilja jobba med alla barn oavsett förutsättningar och bakgrund och att vilja tillsammans med barnen skapa ett framtida bättre samhälle. Ditt uppdrag kommer kretsa runt att vara social mentor och du kommer jobba i team med andra i din position samt med kurator, lärare, speciallärare och biträdande rektor. I jobbet som social mentor ingår bland annat att strukturera, systematisera, genomföra och följa upp elevhearings med barnen runt olika områden. Det ingår också att vara en viktig del i arbetet med att främja närvaro samt i arbetet med kränkande behandlingar och trygghet och studiero. Du blir en viktig del i barnens vardag på skolan och en pusselbit för deras framtid efter årskurs 9.

Kvalifikationer
Du som söker har en fritidsledarutbildning på folkhögskolenivå eller annan utbildning med pedagogisk inriktning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som fritidsledare, särskilt på skola, ser vi det som meriterande. Eftersom du kommer jobba aktivt för att upprätta och bibehålla goda kontakter ser vi att du har en god samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Källa:

184 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten