In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Grundlärare i fritdshemmet/fritidspedagog till Tingdammsskolan

Malmö stad Grundskoleförvaltningen Skåne

Inför hösten har vi två vakanser i vårt fritidshem på Tingdammskolan. Den ena tjänsten avser en tillsvidareanställning och den andra är ett vikariat under nästa termin/läsår. I din roll som fritidspedagog hos oss ansvarar du för att planera, undervisa och bedöma eleverna i vårt fritidshem. Utifrån läroplanen och våra styrdokument skapar du en miljö i fritidshemmet som syftar till att stärka våra elever i såväl deras kunskapsutveckling som i deras personliga utveckling. Som fritidspedagog hos oss ska du också arbeta för att erbjuda våra elever en meningsfull fritid. I det ingår det att uppmuntra till allsidiga kontakter, social gemenskap och att stärka grupprelationer. Under tiden våra elever går i skolan samverkar du med vår skolpersonal. Det kan även bli aktuellt att du själv bedriver undervisning i ett eller flera ämnen under elevernas skolgång.

Kvalifikationer
Du som söker har en lärarexam med behörighet att undervisa i fritidshemmet alt. en fritidspedagogsexamen. Du har en god insikt och kunskap i skolans styrdokument och vet hur du på ett effektivt sätt tillämpar dessa i det dagliga arbetet. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga som gör att du självständigt kan leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärmiljö, för våra elever, under hela dagen. Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg. Välkommen med din ansökan!

Under veckorna 28-30 finns ingen från skolledningen anträffbar för att kunna svara på eventuella frågor. På grund av detta kommer vi påbörja rekryteringsprocessen avseende denna tjänsten v. 31 och det är därför tidigast då du kommer höra vidare från oss. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Källa:

212 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten