In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Grundlärare i fritidshem åk 4-6 till Söderkullaskolan

Malmö stad Grundskoleförvaltningen Skåne

Vi söker nu fritidspedagog/grundlärare till fritidshemmet åk 4-6 på Söderkullaskolan. Du arbetar övergripande på hela stadiet och tar ett helhetsgrepp. Du bedriver modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i personlig utveckling. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån fritidshemmets styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget. Du samarbetar med övrig fritidshems- och skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och du deltar aktivt i fritidshemmets utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Du har fritidspedagogexamen eller är legitimerad grundlärare för fritidshem. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som fritidspedagog/lärare i fritidshem. Du har god insikt och kunskap i fritidshemmens styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens behov eller elevgruppens behov. Du utvecklar den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har god datorvana och erfarenhet av att använda IT i din undervisning. Det är nödvändigt att du behärskar god svenska i tal och skrift.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Källa:

179 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten