In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Lärare åk 4-9 till Lindängeskolan

Malmö stad Grundskoleförvaltningen Skåne

Till Lindängeskolan söker vi nu en engagerad lärarvikarie för elever i grundskolans åk 4-9. Du genomför undervisning efter ämneslärarens planering. Du samarbetar väl med kollegor och övrig personal för elevens och gruppens utveckling. Du bidrar aktivt i skolans utvecklingsarbete utifrån skolans styrdokument. Därtill bidrar du till en god inlärnings- och arbetsmiljö. Du leder klassen och fångar elevernas intresse till lärande mot elevens/skolans mål och använder dig av strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare Vi söker dig som är en duktig och engagerad pedagog och som har förmågan att leda och stimulera elever mot sina mål. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom läraryrket. Du har goda IT-kunskaper, gärna erfarenhet av Google apps för Education. Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet samt kan utveckla din undervisning utifrån evidensbaserad forskning.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Källa:

281 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten