In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Lärare f-3 ma/no till Stapelbäddsskolan

Malmö stad Grundskoleförvaltningen Skåne

Vi söker nu en lärare ma/no för undervisning i åk 1. Vi arbetar som ämneslärare från åk 1 vilket innebär att du har dina ämnen i två klasser. Du har tillsammans med dina kollegor ansvar för att planera, utföra, utvärdera och utveckla undervisningen i åk 1. Ditt uppdrag är att stimulera alla elevers utveckling och lärande, ta tillvara på elevernas lust och nyfikenhet samt verka för en trygg och accepterande miljö. Du dokumenterar elevernas lärande och kopplar detta till våra styrdokument. Du analyserar och reflekterar regelbundet över de resultat/data som finns kring dina elever och kring din undervisning. Mentorskap ingår i tjänsten. Du har stor vana av att samarbeta med kollegor och du ser det som en självklarhet att tillsammans utveckla en kvalitativ och trygg skolmiljö för varje elev.

Kvalifikationer
Du som söker har legitimation för undervisning i de yngre åren F-3 alt för åk 1-7 samt ämneskompetens i ma/no. Du har erfarenhet och god kunskap om språkutvecklande arbetsmetoder, formativt- och kollegialt lärande. Du föredrar att arbeta laborativt och kommunikativt inom matematiken. Det är meriterande om du har arbetserfarenhet och kunskap om kooperativt lärande. Du har ett stort engagemang för barn och barns lärande och är en naturlig och trygg ledare i klassrummet och bemöter din omgivning med respekt, lyhördhet och nyfikenhet. Du har höga förväntningar och ställer höga och tydliga krav på varje elev samt bidrar till att varje elev får kunskap, drivkraft och motivation. Du har lätt för att samverka och har god kommunikation - dina elever vet vad de kan, vart de ska och hur de ska ta sig dit. Du är lösningsfokuserad och har en positiv inställning till skolutveckling och till att lära av och med varandra. Du är också väl förtrogen med skolans styrdokument och har god förmåga att omsätta läroplanens och skollagens innehåll till praktik.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Källa:

161 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten