In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Specialpedagog/speciallärare/förskollärare till Ängslättskolan

Malmö stad Grundskoleförvaltningen Skåne

Vår verksamhet utökar och vi söker nu engagerade medarbetare till vår grundsärskola! Här kommer du att få vara med och bygga upp en grundsärskoleverksamhet tillsammans med andra engagerade kollegor. Du kommer att arbeta i klass utifrån ämnesområde och ansvara för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med grund i läroplan och styrdokument. Du hittar strategier för att nå och stärka varje elev i såväl kunskapsutveckling som personlig utveckling. Detta för att dels uppmuntra våra elevers fortsatta utveckling och dels för att förbereda dem för fortsatt utbildning. Vi kommer att verka i Broskolans lokaler, men är organiserade under Ängslättskolan. Välkommen att bli en del av gemenskapen! Till teamet kommer vi behöva speciallärare, specialpedagoger och förskollärare. Ange i din ansökan vilket uppdrag du är intresserad av.

Kvalifikationer
Vi söker dig med rätt behörighet för uppdraget. Det vill säga att du antingen är legitimerad förskollärare alternativt speciallärare eller specialpedagog. Du ska också ha behörighet för grundsärskola. Har du erfarenhet av att arbeta med elever med funktionsvariation är det starkt meriterande. Likaså om du har erfarenhet av AKK. För att passa för uppdraget hos oss ska du brinna för ditt jobb, ha en god samarbetsförmåga och framförallt vara lyhörd för elevernas särskilda behov. Du har en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en fin lärandemiljö åt eleverna. Utifrån vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet är du med och utvecklar verksamheteten. Samtidigt har du en god vana av, och arbetar därför effektivt och med relevanta digitala verktyg. Välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Källa:

99 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten