In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Tre speciallärare till Lindängeskolan

Malmö stad Grundskoleförvaltningen Skåne

Lindängeskolan söker tre speciallärare, en till åk 1-3, en till åk 4-6 och en till åk 7-9. I ditt uppdrag som speciallärare planerar och genomför du undervisning, kartläggning, handledning och observation av både enskilda barn, elever och grupper. Du verkar för att eleverna ska får en så god utveckling som möjligt, såväl kunskapsmässigt som socialt, samt påverkar aktivt och stimulerar eleverna till att utvecklas så långt som möjligt för att uppfylla kunskapskraven. Specialläraren genomför utbildning för och handledning av medarbetare samt är ett stöd till ledningen i arbetet med barn och elever i behov av särskilt stöd. Specialläraren medverkar i verksamhets- och metodutveckling.

Kvalifikationer
Du är legitimerad grundskollärare samt har en speciallärarexamen. Erfarenhet av arbete som speciallärare är meriterande. God insikt och kunskap i skolans styrdokument och förmåga att tillämpa dem i det dagliga arbetet. God didaktisk och pedagogisk förmåga Förmåga att leda och organisera arbetet för att skapa studiero och en god lärandemiljö under hela dagen Förmåga att utveckla ditt arbete utifrån evidensbaserad forskning God vana av och kännedom om att arbeta med digitala verktyg Välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Källa:

163 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten