In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Vikarierande biträdande rektor till Gullvikskolan

Malmö stad Grundskoleförvaltningen Skåne

Gullviksskolan söker nu en vikarierande biträdande rektor! Ledningsgruppen kommer att bestå av två skolledare, vilket gör att skolledarna kommer att arbeta nära varandra och övergripande. Vi söker dig som tillsammans med rektor på skolan vill ta dig an denna spännande utmaning. Som biträdande rektor arbetar du tillsammans med rektor, pedagoger, elevassistenter och andra medarbetare för att utveckla varje elevs bästa skola. Du är underställd rektor och har lednings-, utvecklings-, uppföljnings- och samverkansansvar. På uppdrag av rektor kan du också komma att ansvara för ett eller flera övergripande uppdrag. Tillsammans med övriga chefer och ledare i Malmö stad ingår det i ditt uppdrag att verka för ett socialt hållbart Malmö där varje elev ges likvärdiga möjligheter att nå uppställda mål. Organisationen präglas av lärande, där erfarenheter och kunskaper sprids och utvecklas mellan medarbetare, ledare och verksamhet. Ditt ledarskap präglas av öppenhet och av en stark vilja att skapa goda relationer i organisationen och gentemot våra samarbetspartners. Du är drivande i att skapa en kreativ och trygg arbetsmiljö för våra elever och medarbetare. Du är ambassadör och verkar för att Malmös samtliga grundskolor är attraktiva för elever och föräldrar. Du verkar även för att våra arbetsplatser är kända för att ge de bästa förutsättningarna för det pedagogiska uppdraget och ledarskapet.

Kvalifikationer
Du har akademisk examen gärna med pedagogisk inriktning och erfarenhet av arbete i skolverksamhet. Vi ser gärna att du har en genomförd rektorsutbildning eller annat ledarutvecklingsprogram. Tidigare erfarenhet som biträdande rektor eller annat chefs-/ledaruppdrag inom skolverksamhet är meriterande. Du ska vara väl uppdaterad på aktuell skolforskning, skollag och skolans övriga styrdokument. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av arbete inom grundsärskolan. Du har goda ledaregenskaper och är en tydlig pedagogisk ledare som initierar och driver skolutveckling utifrån uppställda mål. Din goda kommunikativa förmåga gör att du är lyhörd och har lätt för att påverka. Du ska även vara analytisk och strukturerad. Du skapar intresse, delaktighet och engagemang hos dina medarbetare och kolleger. Du är modig och utmanande i ditt ledarskap. Du är en god lagspelare och inspireras av att arbeta tillsammans med andra. För att lyckas med uppdraget är det viktigt att du har förmåga att planera och organisera ditt arbete samt delegera. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Källa:

516 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten