In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Biståndshandläggare till tvärprofessionellt team

Malmö stad Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen Skåne

Inom enhet SVU/Korttid ansvarar du tillsammans med dina kollegor för myndighetsbeslut enligt Socialtjänstlagen vid utskrivning från slutenvården samt uppföljning av korttidsbeslut. Enheten är tvärprofessionell och består av biståndshandläggare, sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter, sjuksköterskor och assistenter. I dina arbetsuppgifter ingår även att tillsammans med kollegor jobba med ständiga förbättringar för att kvalitetsutveckla verksamheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har socionomexamen eller annan likvärdig högskoleutbildning. Du har god kunskap om målgruppen och kan uttrycka dig på ett professionellt sätt både i tal och i skrift. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och har lätt för att prioritera. Erfarenhet av myndighetsutövning samt att arbeta i en politiskt styrd organisation är meriterande men inget krav. Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med samverkan vid utskrivning från sluten hälso- och sjukvård utifrån ett myndighetsperspektiv. Det är även meriterande om du arbetat i Procapita/ Lifecare- Handläggare och Mina planer/SVPL-IT samt om du har kunskaper om Socialstyrelsens utredningsmodell IBIC.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Källa:

288 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten