In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Brinner du för kvalitetsutveckling inom HSL?

Malmö stad Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen Skåne

Du ingår i staben för särskilt boende och arbetar på olika sätt med att säkra kvaliteten inom Hälsa, vård och omsorg i särskilt boende.

Du arbetar nära medicinskt ansvarig sjuksköterska, medicinskt ansvarig rehab samt socialt ansvarig samordnare i utrednings och utvecklingsarbete. Du är ett stöd till chefer och medarbetare vid implementering av nya/reviderade rutiner och arbetsprocesser samt i genomförandet av beslutade åtgärdsplaner och uppföljningar. Detta kan innebära att driva projekt, leda processer framåt, säkerställa intern kontroll, utbilda, handleda och på annat sätt bidra i utvecklingsarbete utifrån verksamhetens mål, planer, och ledningssystem.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flerårig erfarenhet som sjuksköterska inom kommunal vård och omsorg. Erfarenhet av systematiskt patientsäkerhetsarbete, kvalitets- och verksamhetsutveckling är ett krav.

Erfarenhet av ledningssystem samt av att leda utvecklings- och förändringsarbete är meriterande. Likaså kännedom om de lagar och författningar som styr det kommunala arbetet.

Du har ett stort engagemang och intresse för förbättringsarbete. För att lyckas i ditt uppdrag behöver du god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har god förmåga att skapa relationer, samarbeta och inspirera. Samtidigt är du självgående och trivs med att självständigt strukturera och prioritera ditt arbete. Du tar ett stort personligt ansvar och egna initiativ. Vi ser gärna att du har en god analytisk förmåga och intresse för processer och sammanhang.

Det är av stor vikt att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.


Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Källa:

308 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten