In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Sjuksköterska/specialistsjuksköterska till kvällsorganisation särskilt boende

Malmö stad Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen Skåne

Som sjuksköterska arbetar du med medicinsk omvårdnad i patientens särskilda boende. Du arbetar i team med övriga sjuksköterska kollegor som ingår i särskilt boendes kvällspatrull. Arbetet som sjuksköterska är självständigt och består av rådgivning, behandling samt akuta bedömningar. Ditt uppdrag innefattar följande omvårdnadsansvar: * Handledning, och stöttning till omvårdnadspersonalen * Delegera vid behov och instruera * Besluta, genomföra samt följa upp omvårdnadsåtgärder * Anhörigkontakt *Du samarbetar med dag och natt sjuksköterskor Vi arbetar med kvalitetssäkringssystemen BPSD, Senior Alert och palliativa register i våra särskilda boende. Du samverkar med övriga parter enligt Hälso-sjukvårdsavtalet. Detta innebär samarbete med Primärvårdsorganisationen och Region Skåne utifrån ett patientfokus. I arbetsuppgifterna ingår delegering av arbetsuppgifter samt att driva utveckling framåt ur ett patientcentrerat perspektiv.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom vården. Det är meriterande om du har vidareutbildning inom äldrevård eller distriktssköterska samt erfarenhet av arbete med demenssjuka, palliativt vård. Vi har goda möjligheter att erbjuda kompetensutveckling inom området. Som person är du självständig, ansvarsfull, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Tjänsten passar dig som vill vara delaktig i ett ständigt utvecklingsarbete tillsammans med enhetens sektionschefen. Du har viljan och förmåga att arbeta i team. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för nya utmaningar. Tjänsten kräver att du har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Det är viktigt för oss att du har ett gott bemötande, även i stressade situationer och du utför de dagliga insatserna med god kvalité. Det dagliga arbetet kräver att du har datorvana då vi dokumenterar mycket. Körkort krävs Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen med din ansökan redan idag.

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är, med våra 6 400 medarbetare, Malmö stads största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var och med och bygg morgondagens vård och omsorg Malmö behöver dig! Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Källa:

119 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten