In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Undersköterskor natt till Pildammsvägen

Malmö stad Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen Skåne

Som undersköterska ska du utföra service och omvårdnadsarbete utifrån biståndsbeslut och i förekommande fall delegerade arbetsuppgifter, samt för yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
-Utbildad undersköterska, tidigare arbetat inom demens prioriteras. -Kunna uttrycka sig väl i både tal och skrift. Svenska på D-nivå. C1 enligt Socialstyrelsen. -Önskvärt är erfarenhet IT verktyg kopplat till ditt dagliga arbete Ex: Lifecare, Flexite, Senior Alert samt BPSD-registret. -Vi söker dig som vill arbeta med en personcentrerad omvårdnad och vill göra vardagen meningsfull för brukare/patient -Du deltar aktivt i omvårdnadsarbetet, har ett professionellt förhållningssätt, är lösningsfokuserad och tar ett stort eget ansvar. -Du har en förmåga att snabbt ställa om när förutsättningarna förändras. -Du har ett gott samarbete med dina kollegor samt övriga personer som är involverade runt den boende. -Som person är du lugn och trygg samt har ett stort tålamod. -Du har ett gott bemötande och uppmuntrar och stödjer de boendes egen förmåga.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Källa:

160 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten