In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Kommunikatör med inriktning rörlig bild till Kulturförvaltningen

Malmö stad Skåne

Arbetsuppgifter

Kommunikationens grundbetydelse; att skapa gemensam mening, är idag viktigare än någonsin. Som kommunikatör på kulturförvaltningens kommunikationsavdelning ingår du i ett team som gemensamt har ansvar för samtliga kommunikationsinsatser som initieras och levereras internt såväl som externt. I arbetsuppgifterna ingår både praktiska som strategiska arbetsuppgifter.

På kommunikationsavdelning har vi ett proaktivt redaktionellt arbetssätt med fokus på berättelser med text, bild och rörligt material. Vi använder digitala plattformar och kommunicerar i sociala medier för att nå Malmöborna med vår kulturverksamhet.

I rollen som kommunikatör med inriktning mot rörlig bild ingår att arbeta med filmproduktion för digitala plattformar och sociala medier. Korta, snabba filmer för att visuellt nå Malmöbor med Malmö stads kulturverksamhet. Du kommer arbeta med olika redigeringsverktyg såsom Storykit och Premiere Rush till mer avancerad redigering i Premiere Pro.

Du är ansvarar också för kommunikationsavdelningens grafiska produktion enligt Malmö stads grafiska profil. Det kan vara alltifrån att ta fram ett koncept till att producera en affisch eller broschyr. I den grafiska produktionens roll ingår också ett bildredaktörsskap för förvaltningen. Det innebär också verksamhetsstöd till förvaltningens sju avdelningar; Malmö Konsthall, Malmö Konstmuseum, Malmö Kulturskola, Malmö Museer, Malmö Stadsarkiv, Biblioteken i Malmö samt Kulturarrangemang och mötesplatser.

Du rapporterar till Kommunikationschefen. Anna Nystedt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom kommunikation/media/film samt erfarenhet av både operativt och strategiskt arbete inom kommunikation.

Du är självständig och fungerar väl i samarbete med andra då du kommer att arbeta nära såväl kollegorna på avdelningen som chefer och medarbetare i förvaltningen. Du har förmåga att skapa nätverk, både internt och externt.

I en föränderlig omvärld är det viktigt att lyssna, tolka och kunna agera snabbt och klokt i kommunikationen. Du är därför driftig, positiv och lyhörd som person samt strukturerad och har förmågan att hantera flera händelser och projekt samtidigt.

Du har förmågan att skapa berättelser i ett rörligt bildformat så att folk förstår vad du menar, både på svenska, ibland också på engelska och gärna något av Malmös andra stora språk.

Vi arbetar i senaste versionerna av Adobe CC. Goda kunskaper i Indesign, Illustrator, Photoshop, After Effects och Premiere Pro är meriterande.

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Kulturförvaltningen i Malmö stad arbetar för ett brett kulturliv. Kulturförvaltningens verksamheter inkluderar allt från att barn och unga får del av kulturlivet och eget skapande, till stora internationella konstutställningar, arkivfrågor, bred museiverksamhet och biblioteksverksamhet samt ger stöd till det fria kulturlivet.

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast möjligt enligt överenskommelse

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så märker du kanske att du söker till denna tjänst på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Källa:

99 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten