In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Arkivassistent/administrativ assistent till Stadsarkivet

Malmö stad Kulturförvaltningen Skåne

Vi söker dig som är en driven administrativ assistent/arkivassistent. Du ska ha en väl utvecklad servicekänsla, du ser besökaren och har förmåga att fungera både i en receptionsfunktion samt i publik mötesplatsmiljö. Arbetsuppgifterna är varierande där intern service till kulturförvaltningens medarbetare, hyresgäster och Kulturhusets besökare är i fokus. Administrativa uppgifter med registreringar av kurser/kursdeltagare, lås- och larmhantering varvas med att vara en trygg och ansvarstagande vuxen i en miljö besökt av barn- och unga. Arbete i Stadsarkivets publika del kommer att ingå i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer
För att klara av uppdraget ska du ha: - Erfarenhet av publikt arbete i reception/ mötesplatsmiljö - Goda datorkunskaper - God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska Det är meriterande om du har: - Erfarenhet av att hantera larm. - Kunskaper i något av Malmös andra stora språk. Du är självständig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad och stimuleras av att möta och hjälpa besökare. Vidare är du lugn och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är en person som är intresserad, vill och har förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Ett stabilt och positivt humör kombinerar du med ett visst mått av integritet. Ordning och reda är något du uppskattar, samtidigt som att du förstår vikten av att kunna vara flexibel.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Vänligen notera att alla ansökningar via Offentliga jobb/Aditro recruit är offentliga handlingar. Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Malmö stad och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt.

Källa:

303 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten