In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Lärare 1-7 trä- och metallslöjd till Lorensborgsskolan

Malmö stad skåne län

Arbetsplatsbeskrivning

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? 

Tillsammans gör vi skillnad! 
Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra******elever. Tillsammans med 4 900 kollegor kan du vara med i skapandet av varje elevs bästa skola.

Lorensborgsskolan är en F-6 skola som ligger i utbildningsområde Innerstaden. Skolan ligger nära stora grönområden, Stadionområdet och Pildammsparken. Vi är just nu i en expansionsfas och skolan är under om- och tillbyggnad. Vi jobbar med en medveten satsning kring utveckling av IKT. Vi kan erbjuda dig en inspirerande arbetsplats med eleven i fokus. Alla ska känna delaktighet, ansvar, respekt och trygghet. ”Alla barn är allas barn”.

På Lorensborgsskolan har vi en positiv elevsyn och höga förväntningar. Vi har ett språkutvecklande arbetssätt i alla verksamheter då vi har en språklig mångfald hos eleverna. Våra fritidshem erbjuder ett varierat utbud av aktiviteter varje dag. Vi arbetar efter ett demokratiskt förhållningssätt och lägger stor vikt vid värdegrundsarbete.

Hos oss får ni möjlighet att vara med att forma och utveckla verksamheten utifrån era, elevernas och era kollegors intressen och kompetenser. 

Arbetsbeskrivning

Till Lorensborgsskolan söker vi nu en legitimerad lärare med behörighet i ämnet trä- och metallslöjd. Du bedriver en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. I ditt uppdrag ingår bl a att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare med behörighet i ämnet trä- och metallslöjd för 1-7. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av läraryrket. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Du har god datorvana och erfarenhet av att använda IT i din undervisning. Då Malmö stads skolor använder sig av Google Apps for education är det en stor fördel om du har erfarenhet av denna applikation. Vidare kräver arbetet att du är initiativrik samt att du kan anpassa ditt förhållningssätt utifrån situation. Du utvecklar den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. 

Det är nödvändigt att du behärskar svenska i tal och skrift. 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde: ******

Antal platser: 1

Ansökan

Ansök senast: ******
Referensnummer: ******

Kontaktpersoner

  • Åsa Andersson
  • Biträdande rektor
  • ******

Fackliga företrädare

  • Niklas Axgart
  • LR
  • ****** (exp)
  • Maria Dahlquist
  • Lärarförbundet
  • ****** (skolexp)

Övrigt

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte måste tas i anspråk av redan anställd lärare i Malmö stad. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. 

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till******. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Källa:

1292 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten