In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Sektionschef till myndighet och socialpsykiatri

Malmö stad Skåne

Arbetsuppgifter

Som sektionschef för boenden har du en central roll att tillsammans med medarbetare driva LSS-verksamhet där brukarnas behov är i fokus. Du har det fulla ansvaret för verksamheten, arbetsmiljö-, personal- och ekonomiansvar. Dina arbetsuppgifter är att leda, organisera och utveckla verksamheten mot uppställda mål.

I ditt chefsuppdrag är det också viktigt att du, i samspel med övriga chefer, skapar förutsättningar för kompetensutveckling, engagemang och arbetsglädje. Tillsammans i enheten arbetar vi för att våra arbetsdagar präglas av ett positivt arbetsklimat och du blir en viktig medlem i enhetens ledningsgrupp.

Du har stöd i ditt uppdrag från enhetschef, övriga sektionschefer i ledningsgruppen, chefsstöd och utvecklingssekreterare samt stabsfunktionens kommunikations-, ekonomi- och HR-avdelningar. Som chef i Malmö stad och funktionsstödsförvaltningen erbjuder vi dig även kompetensutveckling, ledarforum, ledarnätverk, flextid och friskvårdsbidrag

Du är en viktig del i det interna förändringsarbetet inom enheten.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten som sektionschef har du adekvat högskoleexamen samt ledarerfarenhet från området. Du har även erfarenhet av att arbeta med IT- system. Du inte bara uttrycker dig väl i tal och skrift utan använder dig av kraften i kommunikation vid förändringar. Ditt ledarskap kännetecknas av lyhördhet, prestigelöshet samt ett coachande förhållningssätt. Dina arbetsmetoder präglas av kvalitetsfokus och lösningsinriktade samarbetsformer. Som person är du lugn, stabil, engagerad, tydlig, strukturerad och handlingskraftig. Du har mod och förmåga att driva processer operativt och strategiskt.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med fokus på medarbetarnas, verksamhetens och inte minst Malmöbornas bästa. Låter detta som något för dig? Välkommen att söka tjänsten!

Om arbetsplatsen

En av våra sektionschefer inom avdelningen Myndighet och socialpsykiatri går vidare till nya chefsuppdrag inom förvaltningen. Vi söker därför dig som vill ta vid där vår kollega slutar.

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmäna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor som specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen.

Om du sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringsystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidgare CV och personliga brev.

Källa:

72 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten