In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Sjuksköterskor som vill vara med och skapa Sveriges bästa demensboende

Malmö stad skåne län

Arbetsplatsbeskrivning

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? 

Stadsområde Öster omfattar Rosengård och Husie och är en del av Malmö där stad och landsbygd möts. I stadsområde Öster bor ca 45 000 malmöbor, här möts människor från hela världen. Förvaltningens cirka 1200 anställda möter medborgarna i livets alla skeden. Med engagemang och kompetens kan vi ge god service och bidra till att stadsområde Öster upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Malmö behöver dig - var med och bygg framtiden för oss alla!

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa Sveriges bästa demensboende? 

Malmö stad vill att du ska vara med från början och ta fram Sveriges mest moderna demensboende Soltofta! Vi kommer att erbjuda ett nybyggt boende med härlig miljö och omgivning. Vården kommer att var unik med bl.a. ny teknik, rutiner och behandlingar. 

Detta innebär för dig som sjuksköterska att du måste gå in med öppna ögon, vara nytänkande och ha ett innovativt perspektiv för att med andra nya kollegor kunna bidra till ett genuint modernt demensboende. 

Som sjuksköterska på Soltofta arbetar du med medicinsk omvårdnad i patientens egna hem. Du handleder och utbildar du omvårdnadspersonal i enklare medicinska arbetsuppgifter och inom omvårdnad. Du samverkar regelbundet med primärvård och slutenvård utifrån ett patientfokus. I arbetsuppgifterna ingår även att genomföra vårdplanering, rond, delegering av arbetsuppgifter samt att driva gruppboendets utveckling framåt ur ett patientcentrerat perspektiv.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har arbetslivserfarenhet inom demensvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av palliativ vård eller geriatrik. 

Du är en drivande person som är van att prioritera dina arbetsuppgifter även när det är ett högt tempo och som gärna tar tag i saker och hittar lösningar. Du har ett gott bemötande, bidrar till en god arbetsmiljö och har lätt för att samarbeta. Att handleda, utbilda och arbeta i projektform är en naturlig del i ditt arbete och du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. 

Vi ser gärna att du är en van datoranvändare som har arbetat i IT stöden Procapita, Pascal, kvalitetsregistret BPSD, Palliativregistret samt Senior Alert. 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid / deltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse under oktober - april.

Antal platser: 5

Ansökan

Ansök senast: 2016-10-13
Referensnummer: 89/16-152

Kontaktpersoner

  • Bina Sjökvist
  • sektionschef
  • 040-344252, 0768-987230

Fackliga företrädare

  • Inga-Lill Andersson
  • Vårdförbundet
  • 040-343247

Övrigt

Vi tillämpar löpande rekrytering så vänta inte med din ansökan. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. 

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Källa:

1292 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten