In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Socialsekreterare

Malmö stad skåne län

Arbetsplatsbeskrivning

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? 

I Sociala resursförvaltningen finns Malmö stads kommungemensamma verksamheter inom individ och familjeomsorg samt insatser enligt lagen om stöd och service till personer med funktionsnedsättning (LSS). Förvaltningen ansvarar också för mottagning av nyanlända flyktingar och ensamkommande barn och planering och utbyggnad av LSS-boenden. Förvaltningen arbetar också med överförmyndarärenden, tillståndsärenden enligt alkohollagen samt föreningsbidrag till idéburna organisationer. 

Uppsökarverksamhet för Vuxna är en kommungemensam verksamhet inom individ och familjeomsorgen.

Arbetsbeskrivning

Uppsökarverksamhet för Vuxna är en etablerad verksamhet inom Sociala Resursförvaltningens avdelning för Vuxna. UVV vänder sig till personer över 18 år som vistas i Malmö och som upplever sig ha problem med alkohol, läkemedel eller narkotika och personer som är hemlösa eller riskerar att bli. Verksamheten vänder sig också till närstående, frivillighetsorganisationer och professionella som möter dessa problem. 

UVV består av två socionomer och arbetar uppsökande med målgruppen på offentliga arenor som parker, gator och torg men också på andra typer av mötesplatser som exempelvis stadsmissionen, kyrkor och sprutbytets väntrum. I kontakten med målgruppen använder vi oss mycket av MI då verksamheten har stort fokus på motivationsarbete. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är socionom, socialpedagog eller har annan likvärdig utbildning. Du ska ha ett intresse och engagemang för arbete med målgruppen. Du ska ha god förmåga att samarbeta i team och med andra aktörer samt vara initiativrik och ha god självkännedom. 
Vi lägger stor vikt vid Din personliga lämplighet och förmågan att fånga klienten där han/hon befinner sig. 
Dokumenterad erfarenhet av arbete med vuxna missbrukare och personer med psykisk funktionsnedsättning är ett krav. 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. 

Tidsbegränsat till: 2017-12-31

Antal platser: 2

Ansökan

Ansök senast: 2016-09-30
Referensnummer: 150-222

Kontaktpersoner

  • Kristina Bozovic
  • Sektionschef
  • 040-345393

Fackliga företrädare

  • SSR Kansliet
  • 040-34 51 14

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. 

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Källa:

1292 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten