In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Specialpedagog alt speciallärare till Lindängeskolan

Malmö stad skåne län

Arbetsplatsbeskrivning

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? 

Tillsammans gör vi skillnad! 
Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra******elever. Tillsammans med 4 900 kollegor kan du vara med i skapandet av framtidens skola. 

Lindängeskolan är en mångkulturell F-9 skola som satsar på ökad måluppfyllelse genom elevernas utökade inflytande och engagemang. Lindängeskolan har ca 520 elever, varav ca 60 tillhör grundsärskolan.

Arbetsbeskrivning

Till Lindängeskolan söker vi nu en specialpedagog alternativt speciallärare som genom operativt arbete med eleverna ska stärka dem i deras språk-, skriv-, läs- och kommunikationsutveckling mot en ökad måluppfyllelse. 
I uppdraget ingår utveckling av lärmiljöer, att genomföra pedagogiska kartläggningar, utredningar samt att stötta pedagogerna i upprättandet av handlingsplaner och åtgärdsprogram. 

Du kommer att arbeta på uppdrag från vårt elevhälsoteam och ha regelbunden kontakt med EHT samt skolledarna. Du ingår i ett av skolans arbetslag och är delaktig i arbetet med skolutveckling. Du använder datorn som en naturlig del i ditt arbete.

Kvalifikationer

Du är leg. grundskollärare med vidareutbildning till specialpedagog eller speciallärare. Vidare har du erfarenhet av arbete som grundskollärare, gärna i ett mångkulturellt område. Tidigare erfarenhet av att arbeta med elever med behov av särskilt stöd är meriterande. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat som speciallärare eller specialpedagog. Det är även meriterande med fördjupad kunskap om metoder och pedagogiska hjälpmedel, digitala såväl som lär verktyg. 

Du är väl förtrogen med skolans styr – och måldokument och kan tillämpa dessa praktiskt. Det är meriterande om du har kunskaper och erfarenheter av BFL- bedömning för lärande. Arbetet kräver att du har en god samarbetsförmåga då ett gott samarbete mellan specialpedagog och annan pedagogisk personal är nödvändigt för elevernas utveckling. Du har god svenska i både tal- och skrift. 

Du kan anpassa ditt förhållningssätt utifrån situation och att har ett stort intresse för att utveckla den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande. Vi förutsätter att du är målinriktad och ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. 

Antal platser: 1

Ansökan

Ansök senast: ******
Referensnummer: ******

Kontaktpersoner

 • Gunilla Frykander
 • Bitr. rektor
 • ******
 • Annakersti Stjernfeldt
 • Vik. bitr. rektor
 • ******

Fackliga företrädare

 • Paraskevas Amasalidis
 • Lärarnas Riksförbund
 • ******
 • Ann-Christine Lenander
 • Lärarförbundet
 • ******

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. 

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till******. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Källa:

1292 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten