In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Trafikplanerare inom trafikbuller och vibrationer

Malmö stad Skåne

Arbetsuppgifter

Vi växer och behöver stärka vår enhet med en ny kollega till vår mobilitetsenhet. Är du strukturerad och vill bidra till Malmös stadsutveckling? Brinner du för problemlösning och analys? Då har vi tjänsten för dig!

Som Trafikplanerare arbetar du med att samordna genomförandet av Malmö stads åtgärdsprogram mot omgivningsbuller, Plan för god ljudmiljö i Malmö. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat trafikanalyser, beräkningar, utredningar, remiser och yttranden samt kartläggning av omgivningsbuller. Som en del i din roll ingår till viss del utvecklingsarbete och omvärldsbevakning inom trafikbullerområdet. Du kommer att utföra beräkningar och utredningar på trafikbullerområdet, administrera bullerskyddsbidrag för fönsteråtgärder samt vara delaktig i trafikplanerings- och samhällsbyggnadsprocessen utifrån perspektiven trafikbuller, vibrationer från trafik och luftkvalitet. Det kan även ingå arbete inom andra områden inom trafikplanering såsom planprocesser, cykelplanering m.m.

I denna del av arbetet ingår många kontakter, såväl internt inom fastighets- och gatukontoret som med andra förvaltningar i Malmö stad. Arbetet innebär också mycket kontakt med fastighetsägare och akustikkonsulter. I din tjänst är du arbetar du med att ta emot och besvara privatpersoners synpunkter inom trafikbuller och vibrationer. Därför lägger du en del av din arbetstid på att ge service och information på telefon, skriftligen och/eller vid personliga möten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har civilingenjörexamen inom väg-och vatten med inriktning trafik alternativt inom stadsutveckling och planering med inriktning trafik eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har främst några års arbetslivserfarenhet inom området trafikbuller och vibrationer men har du arbetslivserfarenhet inom utrednings- och samordningsarbete eller inom samhällsplanering ses det också som fördelaktigt. Det är meriterande om du har arbetat i offentlig förvaltning i motsvarande roll. Du har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Arbetet kräver mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga samt förståelse för interna och externa aktörers intressen. Rollen som trafikplanerare kräver god analys- och problemlösningsförmåga då du ställs mot problem som kan vara komplicerade, och med motstridiga intressen där många olika parter är inblandade.

Vi erbjuder ett spännande och varierat jobb tillsammans med kreativa kollegor med många olika kompetenser inom stadsutveckling och trafikplanering. Om du är nyfiken och modig kan du pröva nya vägar och arbetssätt för att genomföra kreativa idéer. Du får frihet att planera, organisera och styra mycket av ditt arbete på egen hand. Fastighets- och gatukontoret erbjuder ett öppet och prestigelöst arbetsklimat där vi värdesätter och förstår vikten av att kommunikation är en integrerad del av verksamheten. Du kommer att få cirka 450 kollegor inom förvaltningen, personer med ett stort engagemang och samhällsintresse som brinner för att utveckla och bygga Malmö stad.

Låter det här som rätt tjänst för dig? I denna rekrytering kommer vi att intervjua löpande och ber dig därför att ansöka snarast möjligt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? På uppdrag av tekniska nämnden äger, utvecklar och förvaltar fastighets- och gatukontoret stadens mark. Genom en effektiv och modern organisation möjliggör vi ett gott stadsliv för Malmöborna och stadens näringsliv. Vi bygger en stad.

Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi tycker att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du en spännande och dynamisk arbetsplats med trygghet genom kollektivavtal samt förmåner som friskvårdbidrag, flexibel arbetstid, möjlighet till semesterväxling m.m.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att de ska var enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.

Källa:

177 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten