In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Utvecklingssekreterare

Malmö stad skåne län

Arbetsplatsbeskrivning

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk,ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? 

Stadsområde Öster omfattar Rosengård och Husie och är en del av Malmö där stad och landsbygd möts. I stadsområde Öster bor ca 45 000 malmöbor, här möts människor från hela världen. Förvaltningens cirka 1200 anställda möter medborgarna i livets alla skeden. Med engagemang och kompetens kan vi ge god service och bidra till att stadsområde Öster upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Malmö behöver dig - var med och bygg framtiden för oss alla! 

Arbetsbeskrivning

Vård och omsorg söker dig utvecklingssekreterare som vill vara med och utveckla verksamheten. Avdelningen har cirka 900 medarbetare fördelat på 5 enheter; bistånd, särskilda boenden, ordinärt boende, hemsjukvård och rehab samt Malmö stads kommungemensamma korttidsenheter. 

Som utvecklingssekreterare stödjer du ledningen i kvalitetsutveckling och arbetar med planering, utredning och uppföljning av det gemensamma arbetet. Avdelningen för vård och omsorg har fokus på processorienterad verksamhetsutveckling och en del av utvecklingssekreterarens arbete är att tillsammans med ledningen ta fram, utveckla och följa upp verksamhetsprocesserna. 

I ditt arbete ingår också att utarbeta verksamhetsplaner, planer för intern kontroll, skriva remissvar, budgetsskrivelser samt att arbeta med risk- och händelseanalyser. 
Du kommer att ansvara för såväl strategiska som operativa frågor, ingår i flera nätverk och har kontakt med både interna och externa samverkanspartners. 

Kvalifikationer

Vi vill att du har en adekvat högskoleutbildning, som arbetsgivaren finner lämplig, gärna med inriktning verksamhetsutveckling. Det är positivt om du har kunskap om gällande lagstiftning inom kommunal verksamhet.

Du har kunskap och erfarenhet av kvalitetsutveckling och har en god förmåga att skriva rapporter och beslutsunderlag. Vi förväntar oss att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och att du har goda kunskaper i att hantera IT-system. Det är en fördel om du har förmåga och tekniska kunskaper för att kunna skapa pedagogiska och databaserade verktyg för sammanställning och implementering av verksamhetens processplan. 

I ditt arbete är du självständig, lösningsfokuserad och driver frågor framåt. Du är prestigelös, tar egna initiativ och har en förmåga att tänka nytt. Du har ett stort intresse för utvecklingsarbete och har en god förmåga att samarbeta med andra för att nå verksamhetens mål. 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan

Ansök senast: 2016-09-18
Referensnummer: 84/16-152

Kontaktpersoner

  • Susanna Ramberg
  • Avdelningschef
  • 040-347315, 0708-547222

Fackliga företrädare

  • Jennie Gudmundsson
  • FSA
  • 040-345311
  • Birgitta Nimgård
  • Vision
  • 040-345557 / 040-304830

Övrigt

Ansökan kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan, så var noga med att föra in alla meriter du vill göra gällande på korrekt sätt innan ansökan skickas iväg. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. 

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Källa:

1439 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten